×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рибено маслоРибеното масло се извлича главно от  скумрия, херинга, камбала, черен дроб на треска, риба тон и сьомга. То съдържа EPA (ейкозапентенова киселина) и DHA, (докозахексенова
киселина) - две изключително важни мастни киселини, които предпазват тялото от заболявания и техните усложнения. Те са от голямо значение за правилното функциониране на мозъка, нервната система и цялостното развитие на организма. Доказано е, че Омега-3 мастните киселини се откриват само в маслото, получено от соленоводни риби.

Рибеното масло предпазва от злокачествени заболявания, особено от рак на простатата, гърдата и дебелото черво. Съдържащите се в него Омега-3 киселини не позволяват на раковите клетки да имат надмощие над здравите клетки. Връзката между консумацията на рибено масло и коронарните заболявания е установена през осемдесетте години на миналия век. То е много полезно за сърдечно-съдовата система. Обширни медицински изследвания са свидетелство за факта, че неговите мастни киселини играят решаваща роля за предотвратяване или облекчаване на атеросклерозата, стенокардията и аритмиите.

Омега-3 киселините предпазват от инфаркт или инсулт, тъй като те поддържат еластичността на артериалните стени, имат антикоагулантно действие намаляват нивото на триглицеридите  и редуцират кръвното налягане.  Рибеното масло се използва и след сърдечни трансплантации за превенция на  високото кръвно налягане и увреждането на бъбреците, причинени от имуносупресивните медикаменти, или от самата операция.

То потиска апетита и има много добър ефект за намаляване на теглото при затлъстяване. Омега-3 киселините са много полезни и за запазване на зрението. Хората са склонни да приемат доброто зрение като даденост до момента, в който започнат да търсят помощ  в лекарския кабинет. Тези киселини намаляват загубата на зрение, свързана с възрастта и различните заболявания като дегенерация на макулата, глаукома и синдром на сухото око.

Жените винаги се опитват да имат безпроблемна бременност, но понякога бъдещите майки усещат, че нещата не вървят толкова гладко. Рибеното масло намалява усложненията по време на бременност и спомага да се роди здраво бебе, като редуцира до минимум рисковете от аборт, преждевременно раждане или раждане на деца с ниско тегло. Освен това рибеното масло значително намалява риска от алергии, псориазис и астма. Изследване, проведено в Университета в Шефилд (Великобритания) доказва, че тo предпазва от депресивните състояния, облекчава симптомите на шизофренията, биполярното разстройство, психозата, синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), болестта на Алцхаймер и другите психични заболявания. Не е случайно, че в някои медицински среди то си е спечелило славата на „храната за мозъка”.

Добре е хранителните добавки от рибено масло да съдържат и малки количества витамин Е, за да се предпази от окисляване и да се засили неговия благотворен ефект.

Рибеното масло е едно прекрасно средство за повишаване качеството на човешкия живот.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.