Search
Филтрирай по...

Екстракт от нар за младост и крепко здраве!

Младост

 

 

Нарът е изключително богат на ценни хранителни вещества. Този уникален плод притежава мощни антиоксидантни, противотуморни и антивирусни свойства, богат е на витамини (А, С, Е) и фолиева киселина.

 

Нарът съдържа три пъти повече антиоксиданти, в сравнение с виното и дори със зеления чай! Активните компоненти в състава му подсилват сърдечно-съдовата система, поддържат правилното кръвообращение и противодействат при стомашно-чревни нарушения, анемия, остеоартрит и диабет.

 

Благодарение на активния си антиоксидантен състав, нарът е много добро средство срещу процесите на преждевременно стареене. Поради тази причина, много жени след определена възраст приемат концентриран екстракт от нар, под формата на хранителна добавка, за да бъде кожата им мека, гладка, еластична и с по-малко бръчки.

 

Преди няколко години, испански учени, цитирани от вестник „Дейлимейл“ и БТА, категорично доказаха, че екстрактът от цели плодове нар забавя стареенето. Доброволците, участвали в изследването, всеки ден в продължение на 2 месеца приемали 400 mg екстракт.

Крайните резултати показали, че приемът на екстракта е намалил действието на маркера, отговорен за увреждането на клетките и нарушенията в мозъчните, чернодробните и бъбречните функции, както и за кожното стареене.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top