Search
Филтрирай по...

Отслабвай като Златка и Митко Павлов! С Alive мултивитамини!

черната златка, митко павлов, GoBIO трансформация, Алайв

 

Златка Димитрова и Митко Павлов са участниците в поредния проект GoBIO трансформация, в края на който се очаква те да бъдат преобразени до неузнаваемост!

 

GoBIO трансформация е програма, чиято идея е, че здравословният начин на живот може да промени напълно здравето и външния вид на човека. Доброволците, които участват в проекта, очакват да постигнат най-добрите си резултати, благодарение на перфектно балансирания режим на хранене и физическа активност.

 

В продължение на 3 месеца, участниците спазват строг, но… вкусен хранителен режим. Менюто им се състои от специално комбинирани и чисти био храни, подбрани от екип нутрционисти. Но не е само това. Спортната програма, както и специалните процедури, също са задължителна част от цялостната трансформация на доброволците.

 

Всичко това предстои и на Златка и Митко, чиято промяна ще имате възможността да проследите в рамките на програмата. Златка и Митко ще трябва изцяло да променят както хранителните си навици, така и двигателния си режим. Но тъй като през студените месеци имунната система се нуждае от допълнителна подкрепа, в програмата на симпатичните участници ще бъдат включени и мултивитамини Alivе!

 

Както повечето от вас вече знаят, мултивитамини Alive не са поредните витамини. Това означава, че Alive не са просто комбинация от витамини и минерали, а суперхрана под формата на таблетки. Освен витамини и минерали, Alive съдържат уникални суперхрани.

 

Златка Димитрова и Митко Павлов ще приемат Alive мултивитамини през всички 3 месеца от проекта, за да могат да издържат на това огромно предизвикателство! Специфичният начин на хранене, както и усилената физическа активност, предполагат необходимост от мощна подкрепа за организма. Особено пък през зимните месеци, тази подкрепа е задължителна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top