Search
Филтрирай по...

Самбукус Original на Nature’s Way с приз от Vitamin Retailer Awards!

Антиоксидант

 

 

Авторитетното издание за здравословен начин на живот и хранителни добавки Vitamin Retailer отново се допита до търговците на дребно за най-търсените им продукти.

 

Най-предпочитаните и най-търсените продукти са разпределени по категории, а победителите се определят в зависимост от броя на гласовете във всяка категория.

 

Наградите Vity Awards на списание Vitamin Retailer датират още от 1990 г. и с времето се превръщат в едно от най-престижните отличия в сектор „Хранителни добавки”. Победителите за 2016 г., които можем да видим на страниците на Vitamin Retailer са онези, за които търговците на дребно са гласували на база предпочитания на клиентите си.

 

Брандът Nature’s Way, USA за поредна година получава специално внимание от страна на Vitamin Retailer. Този път на фокус е сиропът на Nature’s WayСамбукус Original Сироп (120 ml), част от серията Самбукус, известна в много държави по света. Категорията, в която Самбукус Original Сироп печели приза е „Имунитет / Натурални продукти срещу вирусни и грипни състояния”.

Имунитет

Самбукус Original Сироп е източник на стандартизиран, премиум екстракт, получен от плодовете на уникалния сорт черен бъз Haschberg, от региона на Steirmark, Австрия. Сортът на черния бъз е специално подбран заради високото съдържание на антицианини и микроелементи. Екстрактът е стандартизиран до високи нива на естествено срещащи се флавоноиди. Бионаличността / биодостъпността (количеството активно вещество, което достига до кръвообращението) на екстракта е тествана. Не съдържа захар и глутен.

 

Серия Самбукус на компания Nature’s Way, USA е № 1 по продажба на продукти със съдържание на черен бъз в САЩ!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top