×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Екстракт от екзотичното растение кава-кава може да лекува хронична тревога и стрес, откриха учени от Австралия. Приемането на таблетки с билката в продължение на шест месеца значително намалява симптомите в сравнение с друга група участници, която пиела плацебо. Изследванията потвърждават предишни данни, според които кава-кава влияе положително върху психиката.

Кава-кава расте на о. Нова Гвинея. Омайващият пипер, или полинезийският пипер, е древен лек за местните племена. В традицията на коренното население на Хавай ( "ава" означава горчиво), Австралия, Фиджи и други острови в Западния Пасифик е да се омайват и отпускат със сок от кава-кава.

Растението с интересно име може да се срещне сред тихоокеанските острови. Често се използва за ритуали и други церемонии. Потреблението му може да причини опиянение и еуфория. Според новото проучване коренът на растението съдържа химикали, които намаляват чувството за тревожност.  Неговото предимство пред валериана, хмел и пасифлора е в това, че той потиска страховете. Затова извлек от кава-кава се използва като лек препарат в психиатрията. Кава-кава се предписва при неврози, неспокойство, тревожност, страхови състояния. В изследването на австралийските учени са участвали 75 души, като в края на шестмесечния период 26% от тях показали значително подобрение на симптомите на стрес и напрежение.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.