×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Американски диетолози заявиха, че карфиолът е най-полезният зеленчук за здравето. В него се съдържат всички необходими на човешкия организъм витамини и микроелементи. Зеленчукът е забележителен и с това, че прекрасно се усвоява от организма. В 50 г цветно зеле се съдържа дневната норма на един от най-мощните антиоксиданти - витамин С. В зеленчука се съдържа в изобилие и витамин А, необходим за здравето на зрението и кожата.  Витамините от група В, които се съдържат в карфиола, укрепват сърдечносъдовата и нервна система. В цветното зеле има магнезий, желязо и много минерали.

Специалистите го препоръчват при заболявания на червата, черния дроб, жлъчката и затлъстяване. Карфиолът укрепва кръвоносните съдове и извежда холестерола, той е превъзходна профилактика за такива сериозни заболявания като сърдечни пристъпи, инсулт и инфаркт. Цветното зеле е особено полезно за децата, особени при смущения във функционирането на дебелото черво. Освен това зеленчукът е изключително богат на полезни растителни белтъчини, които са най-важният строителен материал за бързо развиващия се организъм на подрастващите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.