×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зелени водорасли

 

Когато чуете думата „хлорофил”, вероятно се сещате за часовете по биология в училище, когато ви обясняваха за „онова зелено нещо в растенията”, което... Да, той е зеленият пигмент, открит в листата на някои растения, водорасли и гъби, който участва във фотосинтезата и поглъща слънчевата енергия, за да я трансформира и да я превърне в енергия. Фотосинтезата е биологичният процес, при който благодарение на слънчевата светлина въглеродният диоксид се трансформира в органични съединения. По химичния си състав, хлорофилът е белтък, свързан с магнезий.

 

Хлорофилът е известен с мощното си, очистително организма действие. Оказва антисептичен и подмладяващ ефект, стимулира клетките, насърчава образуването на хемоглобин и червени кръвни клетки.

 

Проучванията сочат, че молекулата на хлорофила много наподобява хемоглобина, който пренася кислорода в тялото. Доказано е, че човешкото тяло притежава способността да конвертира хлорофила в хемоглобин – процес, при който човешката кръв се обогатява.

 

Основни ползи за здравето:

Детоксикира и извежда шлаките от тялото

Увеличава броя на червените кръвни клетки

Облекчава състоянието при високи нива на кръвната захар

Напълно елиминира или намалява телесните мазнини

Има благоприятно действие при стомашна язва

Намалява симптомите при дихателни проблеми, включително астма и синузит

Убива бактериите в повърностните раните и ускорява зарастването им

Намалява възпалението и болката

Подобрява функционирането на червата

Увеличава производството на кърмата

Успокоява болезнеността при хемороиди

 

Интересен факт е, че хлорофилът противодейства на различни видове канцерогени, включително проканцерогените – изключително вредни химикали, отговорни за увреждането на ДНК. Инхибира канцерогенезата.

 

Друга причина, заради която си струва да приемате хлорофил, е способността му да способства изхвърлянето на токсични метали от организма.

 

Хората, които имат проблем с лошия дъх, също могат да си помогнат с хлорофил, защото той доказано работи. Хлорофилът е естествен натурален дезодорант, който премахва лошите миризми от устната кухина и гърлото.

 

Тъй като е богат на хранителни вещества, хлорофилът много бързо, ефикасно и безопасно укрепва и подсилва имунната система.

 

 

Как да си набавите хлорофил?

Много просто – като хапвате повече сурови броколи, грах, спанак, зеле, марули и други зеленолистни зеленчуци. Силно препоръчително е да консумирате повечето от тях в сурово състояние. Ако ги преварите, не само хлорофилът, но и останалиите хранителни вещества в състава им ще бъдат унищожени.

 

Спирулината (синьо-зелени водорасли) е много богата на хлорофил. Препоръчваме ви Спирулина на американската компания Nature’s Way, която е много богат източник на белтъчини, незаменими аминокиселини, витамини, фитонутриенти, мощни имуностимуланти, включително син фикоцианин, минерали, каротиноиди, омега-3 и 6 мастни киселини, полизахариди, гама-линоленова киселина и др.

Анемия

Спирулина на Nature’s Way е подходящ продукт при анемия, отслабен имунитет и податливост към настинки и грип, умора, включително хронична умора, повишен апетит и проблеми с теглото, лош дъх.

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.