×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Nuherbs са изключително интересна марка добавки, които показват все по-голямо развитие. Брандът е под семейно управление вече трето поколение

През годините те се превръщат във водещ вносител на китайски билки и билкови добавки. За себе си казват, че мислят първо като лечители и след това като бизнесмени, за да поддържат доверието на клиентите в продължение на над две десетилетия.

Goodbye Fatigue- заместител на доза кофеин

Именно Nuherbs, един от най-качествените доставчици на китайски билки, ще покаже своите екстракти по поръчка на Expo West- събитие, което ще се състои съвсем скоро- в периода 12-16 март в Калифорния. Дъщерната компания NuTraditions ще пусне нова добавка, наречена Goodbye Fatigue (fatigue означава чувство на постоянна умора, бърнаут), предназначена за енергия и фокус.

Енергийната добавка Goodbye Fatigue е формула, предназначена да се бори със срива по средата на деня т.е. тя е вид заместител на обедното-следобедното ни кафе. В състава и влизат органичен женшен и органична шизандра, предлагайки източник на енергия без кофеин. Тази добавка е част от подобна продуктова линия, като лентите за сън Hello Dreams и насърчава умствения фокус и поддържаната енергия, с естествен аромат на канела. Комбинирани, двата продукта могат да помогнат за справяне със стреса, умората и съня.

Nuherbs- гаранция за качество

Nuherbs създава екстракти по поръчка според изискванията на клиента, като се използва процес на сътрудничество за идентифициране на най-доброто техническо решение за производство на екстракти от растения с най-добро качество. Всяка партида е напълно проследима и придружена от проби на съответните билки, използвани за направата на даден екстракт, който е с гарантирана идентичност и е придружен c GMP-сертификат (система от принципи и правила, гарантиращи правилното протичане на всеки етап от производствения процес и качествен краен продукт) в подход, който е много подходящ за алтернативни платформи за доставка.

Що се отнася до ефективността на Goodbye Fatigue, тя ще бъде доказана в бъдеще. Женшенът, за който писахме наскоро, е доказал своите тонизиращи и укрепващи свойства, а шизандрата също се слави като билка за повече енергия, по-добро храносмилане и по-здрава кожа.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.