×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо сексът вече не ви се струва интересно занимание? Чудите се как преди месеци всичко е вървяло добре, а сега изобщо нямате желание да се гушкате с партньора си? Има различни физиологични и психически причина за това. Ще ви предложим най-разпространените и решения как да се справите с тях.

Защо сексът не върви?Стрес
Най-вероятно животът ви протича на бързи обороти – работа, домашни задължения, парични проблеми, приятели... Постоянно имате за какво да се тревожите. Най-добре е да седнете и да помислите дали стресът, в който живеете не убива желанието ви за секс. Опитайте се да намалите напрежението. Намерете си хоби или медитирайте. Стресът не само, че пречи на любовните ласки, но може да доведе и до много други сериозни заболявания.


Проблеми с любимия човек
Нерешените проблеми в отношенията с любимия човек са една от най-честите причини за липсата на сексуален контакт. За жените емоционалната близост е много важна, когато става въпрос за любовна игра. Опитайте се да решите въпросите, които ви разделят. Само така ще се върнете обратно в леглото.


Алкохол
Ако изпиете 1 – 2 чашки, алкохолът може и да не ви навреди толкова. Знайте обаче, че ежедневното приемане на спиртни напитки ще се отрази негативно върху сексуалното ви желания. В началото може да се почувствате по-отпуснати и в добро настроение, но съвсем скоро ще осъзнаете, че алкохолът пречи на секса.


Недоспиване
В случай че поради някаква причина ставате прекалено рано или си лягате късно, най-вероятно напълно ще забравите за любовните ласки. Безсънието или сънната апнея често са пречка на любовния фронт. Опитайте се да регулирате съня си, защото освен липса на секс, скоро ще се сблъскате и с други здравословни проблеми.


Защо сексът не върви?Отглеждането на дете
Родителството само по себе си не може да е причина за липсата на секс. Когато обаче имате 3-месечно бебе, което постоянно плаче, едва ли ще мислите за боричкате под чаршафите. Все пак важно е да поддържате искрата и затова опитайте да се забавлявате с любимия човек, докато детето спи независимо кое време на денонощието е.


Приемът на лекарства
Има много лекарства, които намаляват либидото:

  • Антидепресанти;

  • Медикаменти за регулиране на кръвното налягане;

  • Антихистаминови препарати;

  • Контрацептиви;

  • Химиотерапия.


Ако забележите връзка между лекарствата, които приемате и липсата на сексуално желание, споделете този проблем с лекуващия си лекар. Той може да ви предложи други медикаменти, които да нямат този страничен ефект.


Несъвършенствата на тялото
Много е трудно да се почувствате секси и да се хвърлите в любовната игра, когато не харесвате тялото си. Ако имате усещане, че сте дебели, тюхкате се за издаденото коремче или целулита, най-вероятно и сексът няма да е на ниво. Добре е да осъзнаете, че няма съвършени хора. Всеки има своите недостатъци. Не се вторачвайте във вашите. Все пак ако много ви притесняват, започнете да спортувате. Това е най-лесният начин, за да постигнете фигурата, която желаете.


Затлъстяване
Прекалените килограми водят до ниско либидо и пречат на удоволствието от страстните ласки. Причината за това не е изяснена. Добре е обаче да се опитате да се преборите с натрупаните килограми. Още при загубата на 2 – 3 кг ще усетите прилив на сексуална енергия.


Еректилна дисфункция
Еректилната дисфункция или позната още като импотентност засяга хиляди мъже. Тя е свързана с липса на желание за секс и невъзможността за добро представяне в леглото. Има редица начини да решите проблема – от медикаменти до хирургическа интервенция.


Защо сексът не върви?Депресия
За съжаление хората, които страдат от депресия попадат в омагьосан кръг. От една страна заболяването им е причина за сексуалната суша, от друга антидепресантите също не помагат в тази насока. Не се отчайвайте. Този проблем е решим стига да положите усилия.


Менопауза
Почти половината от жените, които са навлезли в менопауза страдат от липса на сексуално желание. Причината е промяната в хормоните и сухотата на лигавицата на влагалището, което води до неприятно усещане по време на секс. Добрата новина е, че всички тези проблеми могат да се решат. Потърсете медикаменти или хранителни добавки, които лесно ще се справят с неприятните симптоми.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Добро настроение, 471 mg

Маточина (лист), 490 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Годжи бери, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.