Search
Филтрирай по...

Отслабни с малинови кетони

Хранителните добавки за отслабване, съдържащи на малинови кетони, са доста популярни в САЩ, където наднорменото тегло вече е огромен проблем. Значителна част от американците считат, че тези съставки не само горят мазнините, но и действат срещу натрупването на нови такива. Освен в суплементи, малиновите кетони се използват още в козметиката и хранителната индустрия.

Какво представляват малиновите кетони?

Малиновите кетони са полифенолни химични съединения, на които малините дължат своя разкошен аромат. За да се постигне ефекта на отслабване обаче, човек ежедневно трябва да консумира огромно количество от малките, вкусни червени плодове.

В два килограма малини например,  се съдържат от 2 до 8 милиграма кетони, което е крайно недостатъчно количество, за да се отървете от излишните килограми.  Именно поради тази причина, хранителните добавки предлагат по-ефикасна версия, под формата на таблетки.

 

Действие на малиновите кетони

Ускоряват обмяната на веществата и метаболизма на мазнините, повлиявайки секрецията на протеиновия хормон адипонектин. Именно адипонектинът е този, който подобрява метаболизма и въздейства пряко върху мастните клетки.

Действието на адипонектина, спомага за намаляване глюкозните нива и по-бързото разграждане на мастните киселини. Доказано е, че  при слабите „по природа” хора, нивата на „вълшебния” хормон са значително по-високи, в сравнение с по-закръглените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top