×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спира стареенето на кожатаПроучвания на специалисти от Онкологичния център към Университета на Колорадо (САЩ), показват че силимарин – основната активна съставка в екстракта от семена на Млечен бодил, активно противодейства на UVА и UVB лъчите.

*UVB – лъчите, предизвикващи слънчев удар и промяната в клетъчното ДНК на кожата.

*UVA – лъчите, които провокират кожното стареене.

Освен срещу фотостареенето, силимарин може да предотврати развитието на кожна канцерогенеза, категорични са учените.

Удивителното е, че действието на силимарин, съдържащ се в семената на Млечния бодил, е избирателно. Активната съставка убива мутиралите от UVА лъчите клетки, като в същото време щади здравите клетъчни структури и оздравява повредените от UVB лъчите клетки.

Фактът, че силимарин елиминира клетките с увредено ДНК, опазвайки здравите клетки, и заздравявайки увредените от UVB лъчите клетки, е забележителен! Това означава, че в контакта си с трите вида клетки, силимарин „се отнася” към тях по три различни начина!

Откритието за Млечния бодил се дължи на Д-р Раджеш Агарвал от Университета на Колорадо. Той е изучавал растението в продължение на цели 20 години! Самият той води програми за превенция и контрол на рака, както и преподава в училища по фармация и фармацевтични науки.

Млечният бодил е растение, чиито екстракти традиционно се използват в подкрепа на черния дроб. Напоследък обаче, освен предпазващото кожата действие, му се приписват и други лечебни свойства. Така например, има и изследвания, резултатите от които показват, че Млечният бодил може да се използва успешно в превенцията и лечението на онкологични заболявания като рак на гърдата и простатата.

Има данни, че в миналото Млечният бодил се е използвал като противоотрова срещу сериозни отравяния. Твърди се още, че подобрява състоянието при махмурлук.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.