×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безсънието е опасно!Мъжете, които страдат от безсъние са изложени на сериозен здравен риск. Проучване на американски учени, публикувано наскоро показва, че смъртността при тях е 4 пъти по-висока, отколкото при останалите, които спят по 7–8 часа на денонощие. Това показва проучване, продължило 14 години. Ако представителите на силния пол спят по-малко от 6 часа, те вредят на здравето си. Проблемите се задълбочават още повече, когато мъжете страдат от диабет, високо кръвно налягане или затлъстяване. Тогава смъртността при тях скача със 7 пъти. Безсънието е опасно заболяване, което много хора пренебрегват. То причинява редица физически и психични проблеми. Много мъже не се оплакват от безсъние, но не спят необходимите 7–8 часа на денонощие. Специалистите са категорични, че организмът на възрастния човек не може да се справи само с 6 часа сън. Все още учените не са проучили въпроса как безсънието се отразява на жените. Но ранните тестове показват, че липсата на сън води до високо кръвно налягане, риск от диабет, затруднена концентрация и проблеми с паметта. “Изследването е от изключително значение, защото ни дава насоки как да третираме пациентите си. Безсънието може да причини реални проблеми като хипертония, дори диабет. Това увеличава смъртността при мъжете. Резултатите са категорични.”, казва д-р Лиса Шивс, ръководител на проучването. “При 7 часа сън сърдечната дейност се забавят, кръвното налягане спада, нервната ни система си почива, мозъкът – също. По този начин целият организъм да се възстанови и се зарежда, за да започне отначало на другия ден. Когато обаче някой спи по 5–6 часа това не е възможно, организмът се претоварва и в един момент отказва”, обяснява тя.

Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина 500 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (1)

    • Weihnachtsmann
    • 2014-04-03 17:42:21
    "Безсънието е опасно заболяване, което много хора пренебрегват." А тези, които искат да се преборят с безсънието, успяват ли? Не. Хиляди пъти не. Няма решение на проблема.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.