×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
5-хидроски триптофан срещу стрес, напрежение, безсъниеЕжедневието на повечето хора е изпълнено с огромен стрес. Всекидневното напрежение, недостатъчната почивка, личните проблеми, както и онези в службата, монотонността и липсата на забавления... всичко това неминуемо рефлектира върху психическото ни състояние. Като прибавим лошото хранене, злоупотребата с кофеин и/или алкохол, тютюнопушенето, замърсената околна среда и слабата физическа активност, картинката става още по-мрачна. В резултат от всичко това се появяват депресията, безсънието и тревожността.

Депресията е един от най-често срещаните здравни проблеми. За съжаление – и един от най-подценяваните. Оставена без лечение, депресията може да доведе до чисто физически негативни промени - хронична умора, главоболие, болки в гърба, проблеми с храносмилателната система и др.

Безсънието обикновено се определя като резултат от депресия или тревожност, но всъщност няма как да бъдем сигурни кое към кое води. Проявява се като неспособност за заспиване, чести събуждания през нощта или преждевременно събуждане. При проблеми със съня, трябва да се реагира навреме и да се установят причините, в противен случай безсънието може да стане хронично.

Тревожността е реакция на организма, при която той се подготвя за евентуалната „опасност”. Най-често тревожността се проявява под формата на панически пристъп, които често биват наричани и панически атаки. В по-тежките случаи, тези пристъпи протичат заедно със сърцебиене, при което човек има чувството, че не му стига въздух и му се вие свят, дишането се учестява, появява се треперене и др.Състоянията на тревожност обикновено са провокирани от силен емоционален стрес, но могат да се появят и в резултат от прием на лекарства или да бъдат следствие от други заболявания.

Каквото и да си говорим, гореизоброените състояния най-често се отключват в резултат от емоционална травма. Излизането от подобна задънена улица е много трудно. Нужни са повече време и търпение, за да да се постигнат трайни положителни резултати. За съжаление обаче, за да излязат от този затворен кръг, повечето хора избират най-прекия и опасен път–прием на медикаменти, които освен че „помагат”, предизвикват и редица странични ефекти. Необходимостта от подобни лекарства се явява в извънредно тежки случаи, но въпреки това, с цел постигане на по-бърз и лесен ефект, хората често прибягват до тях без изобщо да се замислят за последствията.

Ако и вие страдате от някое от гореизброените състояния, трябва да знаете,  че има хранителни добавки, с чиято помощ можете да решите проблема си по съвсем естествен  безопасен начин!

Griffonia simplicifoliaЕдин от най-добрите помощници в подобни случаи е 5-хидрокситриптофан (5-HTP). 5-хидрокситриптофан се извлича от растението Griffonia simplicifolia. Той е мощен прекурсор на серотонин. 5-HTP всъщност е аминокиселина, която при попадането си в мозъка, се превръща в мозъчния химикал серотонин – т. нар. хормон на щастието. Ниските нива на серотонин често предразполагат към депресия, повишена агресивност, ниско самочувствие и понижено либидо, безсъние, тревожност и други нервни разстройства. Допълнителният прием на 5-хидрокситриптофан може да бъде изключително полезен при недостатъчен синтез на серотонин. Доказано е, че 5-HTP води до повишаване нивата на серотонин, в резултат на което настроението значително се подобрява, а излишните стрес и напрежение биват редуцирани до абсолютния минимум.

Съществуват достатъчно научни доказателства, че 5-HTP е супер ефективен и безопасен антидепресант. Заедно с това, резултатите от няколко двойно-слепи проучвания доказват, че 5-хидрокситриптофан може значително да подобри симптомите при фибромиалгия. Фибромиалгията е често срещано ревматично заболяване, чиито проявления включват хронична умора, плюс ставни и мускулни болки. Фибромиалгията „изсмуква” както физическата, така и психическата енергия на пациента, и често се явява като причина за нарушена работоспособност и ниска социална активност.

Смята се, че пациентите с хронично главоболие страдат и от ниски нива на серотонин. Поради тази причина, редица специалисти наричат мигрената и хроничното главоболие „Синдром на ниските нива на серотонин”. Съществуват няколко клинични проучвания, които доказват, че приемът на 5-HTP дава отлични резултати в случаите на мигрена и хронично главоболие.

Също така, други клинични проучвания показват, че 5-HTP може да изиграе огромна роля в поддържането на здрав и качествен сън както при здрави лица, така и при страдащите от безсъние.

5-хидрокситриптофан се препоръчва и в някои от случаите на затлъстяване и наднормено тегло. Смята се, че понякога наднорменото тегло е следствие от невъзможността триптофан да се преобразува в 5-хидрокситриптофан. Допълнителният прием на 5-HTP елиминира този генетичен дефект и води до повишено синтезиране на серотонин, следствие на което непреодолимия и безпочвен глад бива напълно потиснато.

Безсъние,напрежение, стресови ситуации5-хидрокситриптофан на утвърдената канадска марка Natural Factors е отлично, естествено средство за контрол върху често повтарящи се състояния на гняв, агресивност, тревожност, лошо настроение, понижено самочувствие и ниско сексуално желание, безсъние. 5-хидрокситриптофан допринася и за намаляване на апетита за въглехидрати, благодарение на което след определено време се редуцира и телесното тегло.

Natural Factors е реномирана канадска компания за производство на природни продукти с високо качество. Специалистите от Natural Factors работят в сътрудничество с редица учени, практикуващи в едни от най-големите световни университети и изследователски центрове. Всички продукти на марката са изцяло натурални и се отличават с доказани ефикасност, безопасност и чистота на състава.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.