×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
5 симптома, при които незабавно да потърсите лекарска помощЧовешкото тяло е така устроено, че да „изпраща“ сигнали, предупреждаващи за потенциална заплаха за здравето и живота, смятат учени.

Разбира се, че невинаги сигналите са предвестник на нещо лошо. Така например, обикновеното главоболие, произтичащо от стрес, преумора на очите, липса на достатъчно сън, обезводняване, прием на високи количества кофеин и др., не е причина за тревога. Трябва обаче да се научим да различаваме това състояние от изведнъж настъпилата, силна болка в главата, която може да означава мозъчен кръвоизлив.

Ето няколко от най-опасните сигнали, на които задължително да обърнете внимание:

-Изтръпване на ръцете и краката, скованост, обърканост, световъртеж, двойно виждане, неясен говор, проблеми с намирането на точните думи, слабост и/или усещане за схванатост (особено от едната страна на лицето или тялото). Това е мозъчна атака или с други думи - основните признаци на инсулт. Артериите, доставящи кислород към мозъка са блокирани, а мозъчната тъкан увредена. Инсултът се характеризира с остро нарушение на мозъчното кръвообращение, в резултат на което се нарушават и мозъчните функции. При подобна симптоматика е крайно наложително веднага да потърсите медицинска помощ, тъй като тогава и няколко минути са от значение.

-Болки и дискомфорт в гръдната област, болки в ръката, челюстта или шията, избиване на студена пот, усещане за прекомерна слабост, гадене, повръщане, слабост, недостиг на въздух, гадене и повръщане. Първите признаци на сърдечен удар. Някои специалисти съветват, случи ли ви се това, веднага да сдъвчете един аспирин, за да предотвратите увреждането на сърдечния мускул по време на сърдечната атака. Отделно от това обаче, не се колебайте веднага да вземете спешни мерки. Не всеки, който получава инфаркт обаче, усеща ясно неговата симптоматика. В тези случаи попадат предимно по-голямата част от жените, диабетиците и възрастните хора.

-Неприятно усещане в задната, долна част на крака, болки в гърдите, недостиг на въздух. Това са симптоми на потенциално опасен кръвен съсирек в крака, особено след дълъг период на обездвиженост. Кръвта често се съсирва именно в краката, когато сме в седнало или легнало положение за дълъг период от време. Ако внезапно получите болки в гърдите или задух, това означава че парче от кръвния съсирек може да е стигнало до белите дробове през кръвния поток. Подобно състояние също може да бъде животозастрашаващо, така че е от изключителна важност да се отиде навреме в спешното отделение.

Вижте натуралните продукти в подкрепа на сърдечно-съдовата система, които Ви предлага Revita:





-Кръв в урината без придружаваща болка. Ако видите кръв в урината си, не се колебайте да потърсите лекарска помощ, дори да не чувствате каквито и да било болки. Камъни в бъбреците и възпаление на пикочния мехур или на простатата, са най-честите причини за наличие на кръв в урината.

Вижте натуралните продукти в подкрепа на простатата и пикочо-половата система, които Ви предлага Revita:





-Депресия и мисли за самоубийство. Много хора не биха се примирили с гръдните болки или екстремния недостиг на въздух, но за сметка на това търпеливо биха живели с депресията си, смятайки че тя ще отмине от само себе си. Последното също не е изключено. От друга страна обаче, тези състояния могат да доведат човек до желание за самоубийство.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.