×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Какво представляват флоралните еликсири по метода на д-р Бах

 

Флоралните еликсири по метода на д-р Едуард Бах (1886-1936) съдържат екстракти от специално подбрани цветя, които помагат за подобряване на психическото и емоционалното здраве. Препоръчват се при състояния на депресия, отчаяние, безизходица, страх, несигурност и самота. В такива моменти капките по метода на д-р Бах съдействат за повдигане на тонуса, настроението и избавяне от негативните мисли. Помагат за излизане от кризисните в емоционален план ситуации и да продължите спокойно напред.

Еликсирите са 100% натурални и са сред най-добрите природни средства за укрепване на физическото и психическото здраве. Нямат отчетени рискове и странични ефекти.

 

Какво е предназначението на флоралните еликсири според д-р Бах?

Д-р Едуард Бах (1886-1936) разработва концепцията за еликсирите в началото на миналия век с идеята да помогне на човечеството да живее по-спокойно и хармонично. Британският лекар изследва терапевтичния ефект на есенции, които извлича от венчелистчетата на различни растения, и открива тяхното положително въздействие върху психическото, емоционалното и физическото състояние на човека. Впоследствие ги комбинира, така че да помагат при различни състояния. Всичко това влиза в историята на алтернативната медицина като терапия с цветята на д-р Бах.

 

Д-р Бах групира 38-те цветни еликсира в 7 основни групи:

  1. Страх
  2. Несигурност
  3. Липса на интерес към текущите обстоятелства
  4. Самота
  5. Свръхчувствителност към влияния
  6. Униние и отчаяние
  7. Прекалена загриженост за другите

 

Кои билки при кои състояния помагат  

  1.  При страх - трепетлика, черешова слива, мимулус, червен кестен и скална роза
  2. При несигурност - черато, тинтява, габър, склерантус и див овес
  3. При липса на интерес към текущите обстоятелства - кестенови пъпки, клематис, орлови нокти, горчица, маслина, бял кестен и дива роза
  4. При самота - хедър, импатиенс и водна виолетка
  5. Свръхчувствителност към влияния - агримония, столетник, орех и холи
  6. Униние и отчаяние - бряст, лиственица, дъб, бор, витлеемска звезда, сладък кестен и върба
  7. Прекалена загриженост за другите - бук, цикория, каменна вода, върбинка, лоза.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Петър Митрев

Петър Митрев е журналист и пиар експерт с 10-годишен опит в сферата на комуникациите. Минал е през цялата йерархия в журналистическата професия – репортер, редактор, отговорен редактор и главен редактор. Има хиляди авторски статии и интервюта зад гърба си.

Продуктът беше успешно добавен в любими.