×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Често казват, че красотата е в очите на виждащия, но да се чувстваш уверен, красив и удобно в кожата си, е твърде важно условие за всеки от нас. Знаем, че не само в личния живот, но и в професията ни, свежата и здрава визия отваря врати. С всяка изминала година, фокусът все повече се насочва към това да изглеждаме по-млади, с по-гладка и съвършена кожа. Знаем, че жените са най-подвластни на тази „мода“ и че за тях да имат здрава, гладка, свежа, еластична и бляскава кожа, дори прехвърлили 30-те, е една от най-големите мечти. Именно затова търсенето на продукти, които да се грижат перфектно за кожата ни, все повече се увеличава. Как обаче действат на кожата ни и кои от тях са сред най-добрите, ще научите сега



Продукти, подкрепени от най-голямо количество клинични изследвания

Козметиката достига само до външните слоеве на кожата- епидермиса, докато нутрикозметиката поддържа дермата отдолу и действа отвътре. Значението на младия и красив външен вид се отразява в текущото потребителско търсене на продукти за красота. Според Global Industry Analysts световният пазар на нутрикозметика ще достигне стойност от 7,5 милиарда долара до края на тази година. Добавките за красота „отвътре“, създават нови възможности в рамките на този бързо развиващ се пазар. Един важен аспект обаче не бива да се пренебрегва- днешните потребители са по-добре образовани по отношение на връзката между храненето и здравето. Те също така искат наистина да разберат как работят продуктите за красота „отвътре“. Това означава по-голям интерес към продукти с най-голямо количество научни изследвания.

Такъв вид продукти са колагеновите пептиди. Клинични изследвания потвърждават, че орално приемани колагеновите пептиди показват забележителни ефекти върху кожната еластичност, редуцират бръчките и подобряват вида на кожата при наличен целулит. И дойде време да споменем и компанията, която е водеща в това отношение. Философията на GELITA за обосноваване на функционалностите на всички продукти върху солидна наука, прави точно тази компания предпочитан доставчик на колагенови пептиди за продукти за здравето на кожата.

Борба с признаците на стареене

Колагенът представлява 30% от общия протеин в човешкото тяло. Това е най-разпространеният протеин в организма и е ключова съставка на всички съединителни тъкани, където е отговорен за здравата структура на дермата. По време на процеса на стареене обаче, кожата страда от загуба на влага и става все по-суха. След 30-годишна възраст синтезът на колаген е намален, като това се засилва още повече след менопаузата.

Един от продуктите на вече споменатата по-горе компания, който може да намали тази загуба на колаген и да подобри задържането на влага в кожата се нарича VERISOL® . Той успява да стимулира фибробластите (основните клетки на съединителната тъкан) в дермата, а това значително увеличава синтеза на колаген, еластин и протеогликани, всички от които са от съществено значение за осигуряване на еластичност. В резултат на това епидермисът се поддържа отдолу и се предотвратява увисването на кожата.

Локалните продукти за красота също могат да намалят бръчките и временно да прикрият признаците на стареене. За разлика от тях обаче, VERISOL® допринася за трайно подмладена кожа, като забавя образуването на бръчки. Редовен прием на съставката прави кожата по-еластична и зарежда дермата с колаген и еластин.

Науката зад това

Значителните ефекти на VERISOL® върху епидермалните и дермалните кожни структури, които водят до подобряване на цялостния външен вид, са научно потвърдени в три плацебо-контролирани клинични проучвания при хора.

Първото клинично проучване е предназначено да потвърди ефективността на колагеновите пептиди VERISOL® върху биофизичните параметри на кожата, свързани със стареенето и. В двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, 69 жени на възраст 35-55 години са рандомизирани да получават 2,5 грама или 5 грама VERISOL® или плацебо, веднъж дневно в продължение на 8 седмици. Всяка група за лечение включва 23 субекта. Еластичността на кожата и в двете групи с VERISOL® показва статистически значимо подобрение в сравнение с групата на плацебо, само след 4 седмици лечение. При някои жени е наблюдавано максимално повишаване на еластичността на кожата до 30% след 8-седмичния период на лечение. Интересното е, че този ефект е дори по-изразен при жени на възраст 50 години и повече. По отношение на влагата на кожата, положителното влияние на лечението с колаген пептид също се наблюдава сред тази възрастова група.

Намаляване на бръчките

Второто проучване изследва ефективността на VERISOL® върху намаляването на бръчките и синтеза на важни компоненти на дермалната матрица като колаген тип I, еластин и фибрилин, които са ключови в съединителната тъкан. В двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, 114 жени на възраст 45-65 години са рандомизирани да получават 2,5 грама VERISOL® или плацебо, веднъж дневно, в продължение на 8 седмици. Всяка група се състои от 57 субекта. След 4 седмици лечение групата с VERISOL® показва значително намален обем на бръчките около очите с повече от 7%. Този положителен ефект е по-изразен след 8 седмици прием. Някои субекти постигат максимално намаляване на обема на бръчките около очите с 50%. Четири седмици след последната доза, групата на лечение с VERISOL® все още показва статистически значимо намаление на бръчките около очите от 11,5%. В рамките на същото проучване, резултатите сочат следното- проколаген тип I е увеличен с 65%, еластин с 18% и фибрилин с 6%, след 8 седмици на лечение с VERISOL®. Тези открития ясно показват, че продуктът има положително въздействие върху важни дермални макромолекули, които имат пряко влияние върху еластичността на кожата и образуването на бръчки.

Третото проучване изследва способността на VERISOL® на GELITA за лечение на целулит при жени с нормално и наднормено тегло. В двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, 105 жени на възраст между 24 и 50 години получават дневна доза от 2,5 грама VERISOL®, колагенови пептиди или плацебо (малтодекстрин). По отношение на вълнообразността на кожата, средно и статистически значимо намаление от 8% се наблюдава чрез 3D измерване на профила на повърхността на кожата след 6 месеца лечение. Това е още по-изразено в проучвателната група с нормален ИТМ, с намаляване на вълнообразността на кожата на бедрата от 11,1%. Освен това, плътността на кожата е значително подобрена в сравнение с плацебо. След периода на лечение, кожната тъкан става значително по-компактна, което показва укрепване на съединителната тъкан. И накрая, граничната дължина между дермата и подкожието е значително скъсена след добавяне на колагенов пептид. Целулитът на субектите е оценен както визуално, така и с помощта на така наречения щипков тест. Само след 3 месеца лечение и в сравнение с изходните показания, се наблюдава статистически значимо намаляване на целулита. В края на 6-месечния период на изследване, средно намаление от приблизително 9% (в сравнение с плацебо) се определя при субекти с нормален ИТМ. Това подобрение е регистрирано и при участници с наднормено тегло, въпреки че благоприятният ефект е по-слабо изразен (4% намаление).

Жените одобряват колагена приеман орално

В рамките на потребителско проучване, участващи 500 жени на възраст от 25 до 65 години са интервюирани в Германия, Испания и САЩ относно възприятията и приемането на естествената съставка VERISOL® и продуктите, които я съдържат. Проучването установява, че повече от 80% от участниците свързват колагена с красотата, по-специално във връзка със съединителната тъкан и еластичността. Като цяло, повечето от интервюираните смятат, че концепцията за красота „отвътре“, базирана на VERISOL®, е надеждна и по-ефективна от локалните приложения. По-голямата част от жените са запознати с термина „колаген“, положително го свързват с антиейджинг и го възприемат като естествен. Освен това, интервюираните жени имат ясни идеи за идеалните форми на приложение на такава хранителна козметика- съставките трябва да са лесни за консумация, бързо усвоими от тялото и неутрални на вкус и мирис.

Безопасен, универсален и лесен за прием

VERISOL® е не само ефективен, но и напълно безопасен. Понася се изключително добре и не се отбелязват нежелани реакции. Освен това, производственият процес гарантира, че VERISOL® е силно разтворим и с почти неутрален вкус. Следователно, той може лесно да бъде включен в различни видове течни и твърди храни или нутрикозметика- от колагенова вода и концентрирани готови за консумация течни шотове до таблетки, капсули и ароматизирани прахообразни смеси. Дори луксозни хранителни продукти като кафе напитки и шоколад, могат да бъдат обогатени с естествени колагенови пептиди, което позволява грижата за красотата да има и страхотен вкус.

Тъй като VERISOL® пептидите са хидролизирани до специфична къса пептидна дължина, те са лесно смилаеми, както и с висока бионаличност. Освен това те не съдържат мазнини, холестерол и въглехидрати, както и глутен и са подходящи за употреба в неалергенни храни. Концепцията за нутрикозметика също е без Е-номера, което я прави идеална и за разработването на продукти с чист етикет.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.