×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Наскоро три нови изследвания върху пробиотиците доказаха, че са ефективни за цялостното здраве на храносмилателната система и надхвърлят досега известните си приложения.

Резултат от изследване №1: увеличаване на честота на изхожданията при деца

В изследване, публикувано на 28 август 2012 г., изследователите проучват 4 пробиотика и 4 пребиотика върху общо 338 деца, родени недоносени. Изследователите са проучвали за ефекти върху некротизиращ ентероколит, който представлява смърт на чревната тъкан, често засягащ плода или болни бебета, както и върху потенциално фаталната сепсис инфекция и диария.

Единственият констатиран ефект от пробиотиците и пребиотиците бил върху честотата на изхожданията. Изследването доказало увеличаване средно от 1,2 на 2 изхождания на ден благодарение на пробиотиците, докато два пребиотика показват значително увеличаване на честотата на изхожданията от 0,48 на 1,1 на ден.

Резултат от изследване № 2: свеж дъх

Според друго изследване, публикувано на 29 август 2012 г., нов пробиотичен щам, наречен BLIS K12, оказва положително влияние върху входа на храносмилателната система: устата. Според това лабораторно изследване, антимикробната активност на BLIS K12 възпрепятства бактериите, причиняващи лош дъх.

„Този изследователски труд предоставя по-задълбочени доказателства, че пробиотикът BLIS K12 играе важна роля в поддържането на добра устна хигиена чрез предпазване на устата от вредните патогени”, казва д-р Бети Ричардсън. „Ние смятаме, че информацията в този модел определено показва положителния ефект върху устната кухина на хората и очакваме по-нататъшни изследвания върху хора да затвърдят този ефект.”

Резултат от изследване №3: по-бързо преминаване на настинката и грипа

В третото изследване, което беше анонсирано на 30 август и което ще бъде представено на конференция в Хонг Конг на 6 септември, при възрастни хора от Австралия щамът Howaru Protect води до значително намаляване на продължителността на настинката и грипа, до по-малко приемане на медикаменти за настинка и грип, до облекчаване на тежеста на симптомите при белодробна простуда.

В изследването участвали 263 здрави, физически активни възрастни хора, които получавали или Howaru Protect, или плацебо, в продължение на 150 дни. То се гради на изследване от 2009 г. със подобни резултати за същия пробиотик при деца на възраст между 3-5 години.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.