×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Втора част

Първа част може да прочетете тук

Тим Ферис – образец на съвършенство

Тим ФерисФерис, наричан „Индиана Джоунс” на дигиталната епоха, е изследовател, автор на книги и не на последно място – млад предприемач. Най-известната му книга е „4 часовата работна седмица”, станала бестселър на Business Week, Wall Street Journal и New York Times. През 2007 година е номинмиран за „Най-иновативните бизнес хора” от Fast Company. Тим Ферис твърди, че наистина е успял да направи така, че да работи много по-малко време, в сравнение с обикновените хора, да печели много и да живее щастливо и пълноценно. С други думи – щастлив, богат и с много свободно време. В книгата си „4 часовата работна седмица”, Ферис казва, че „всичко общоприето е грешно”, също както и че всеки трябва да поеме по абсолютно нов път в живота си. Промяната в нагласата, възприемането на себе си и околния свят, преосмислянето на всичко, което сме били, сме и искаме да бъдем – това са опорните точки в неговото „учение”. Няколко бестселъра, рекорд на Гинес, много успешни инвестиции, шампионска титла по кикбокс, шест езика, инвестиране в Twitter, Facebook, StumbleUpon, Evernote, Spotify, Uber и др. На 23 годишна възраст, Тим фери създава компания за продажба на хранителни добавки, която продава 9 години по-късно на британски инвестиционен фонд. Теорията на Фери за мета-учене (учене как да учим) се основава на изследване на всички изключения от общото правило. Според него от най-голямо значение са факторите в пракитката на някои хора, които според общоприетите теории би трябвало да бъдат пречка за успеха. Не е зле, нали...?

Джилиан Майкълс – супер треньорка и световно признат фитнес експерт

Джилиан МайкълсДесетки хиляди хора са запалени по съветите, диетите и фитнес-програмите на Джилиан Майкълс. Тя е автор на бестселъра „Овладей своя метаболизъм”, както и на редица публикации, посветени на здравословния начин на живот и отслабването. Ако се поинтересувате по-подробно, ще разберете, че личната история на Джилиан е изключително мотивираща, особено за хората с наднормено тегло. Едва на 12-годишна възраст, Джилиан Майкълс тежи 80 кг. По-късно, с много упоритост, специален хранителен режим и ежедневни тренировки, Джилиан се превръща в изключително сексапилна жена. Така, тя започва да „преподава” здравословния начин на живот на още много хора. Тя има и собствено телевизионно предаване - The Biggest Loser, в което насърчава и дава съвети на хората с наднормено тегло да променят живота си.

 

Майкъл Полан – експертът по хранене

Майкъл ПоланМайкъл Полан настойчиво призовава да обърнем много сериозно внимание на онова, с което се храним. Лошата храна е в основата на всички болести. Не само физическите, но и много от психическите заболявания, според него, са резултат именно от лошата храна, която ежедневно поглъщаме. Полан пропагандира, че огромен процент от храната ни е лоша, почвите са замърсени от пестициди и изскуствени торове, околната среда е разрушена от глабалното затопляне и въглеродните емисии и т.н. С изключително вредните си хранителни навици, хората нарушават баланса на телата си, но именно в този затворен кръг се върти цялото човечество, смята Майкъл Полан.

Полан е автор на редица публикации, а книгата му "The Omnivore’s Dilemmа” („Дилемата на всеядните”). Тя илиза през 2006 година и се продава в милионни тиражи, след което бива преподавана в различни университети по света. Преди време, Полан участва в документалния филм Food, в който разказва за ужасът, който ни причиняват храните като чипса и хамбургерите. Полан прави различни проучвания, разследвайки супермаркетите, лабораториите, фермите и полетата на САЩ. Изводите му са, че ни е нужна не само фундаменталан промяна в начина на хранене,  но и цялостна реформа на обществата по света. По-малкия прием на калории е основен фактор за здравето, убеден е Полан. Той смята още, че човечеството има нужда от нова производствена система, която използва не петрол, а слънчева енергия.

 

Д-р Марион Нестле

д-р Марион НестлеД-р Нестле има докторска степен по молекулярна биология и магистърска степен в областта на общественото здраве. Автор е на книги и научни публикации, в много от които призовава към по-нисък прием на калории. Марион Нестле, която е и професор в Университета на Ню Йорк, развива редица теории за съдържанието на храните, особено пакетираните, за хранителните политики на компаниите за производство на храни и т.н. Марион Нестле непрекъснато участва в различни лекции и кампании, пропагандиращи идеята за здравословно хранене и здравословен начин на живот.

 

 

Д-р Дейвид Дрю Пински

Д-р Дейвид Дрю ПинскиД-р Пински е специалист по вътрешни болести, радио и телевизионна личност, участва в известното за американците радио ток шоу “Loveline”, което стартира още през 1984 година. Д-р Пински е и професор по клинична психиатрия в Университета на Южна калифорния. Той прави едно от най-мащабните и сериозни клинични проучвания върху нарцисизма, отнесен към много от известните личности. Изследването му е публикувано в редица научни издания и повлиява както обществеността, така и много хора от медицинските среди.”

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.