×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бръчки

 

 

Какво искат жените? За тях със сигурност не е важно просто да се чувстват добре, но и да изглеждат добре. Не, всъщност те искат да бъдат зашеметяващи, независимо от възрастта. Тук поддържането на красиво тяло не е единственото, към което да се стремят. Необходимо е да се поддържат и основните акценти във визията ни – коса, кожа и нокти в перфектна форма.

 

Но как да отложим бръчките максимално дълго във времето? Как да предотвратим изтъняването на косъма и загубата на коса? Как да поддържаме ноктите си твърди и здрави? Всичко това зависи от подхранването на тялото с оопределени хранителни вещества, най-ценното от които в случая е колагенът!

 

През последните години колагенът под формата на хранителна добавка набира все по-голяма популярност.  Доказано е, че при редовен прием той забавя появата на бръчки, въздейства изглаждащо на вече повредените кожни участъци, заздравява ноктите и косата и намалява косопада, тъй като подхранва скалпа.

 

Колагенът се среща почти навсякъде в човешкото тяло – от кожата, косата и ноктите до костите и ставите. Той е важен протеин за предотвратяване появата на бръчки и поддържане здравето на ставите. Но за съжаление с напредването на възрастта производството на колаген в тялото намалява. Видимата загуба на колаген започва твърде рано - още на 24-годишна възраст, което означава, че няма как да се разчита на запаси.

 

В Азия колагеновите добавки отдавна са известни. Азиатската диета е богата на колаген предимно от костен бульон. Масовата му употреба е възможна благодарение на иновативните продукти, подкрепени с научни изследвания и разбирането, че това, което влезе в организма подпомага кожата, косата и ноктите.

 

Експертите са категорични, че е почти невъзможно човек да си набави достатъчно колаген с храната. Препоръчителен е ежедневният прием на костен бульон и готвенето на птиче месо заедно с костите, но това никак не е достатъчно. Или за да бъде, е добре да се консумира почти всеки ден – нещо, което е невъзможно. Благодарение на хранителните добавки вече е възможно да противодействаме на остаряването.

 

Колагеновите добавки се предлагат в различни форми, като всички те снабдяват тялото с определена доза колаген. За разлика от други натурални продукти, тези с колаген стимулират клетките да произвеждат още повече колаген за по-кратко време, като така подпомагат естественото възстановяване на телесните тъкани.

 

При избора на добавка е много важно основният ни критерий да бъде фокусиран върху качеството. Необходимо е да се провери дали полезните качества на конкретната добавка са подкрепени с научни изследвания, какъв е източникът на колаген и как са били отглеждани животните, от които е извлечен. Трите основни източника на колаген са риба, крави и пилета. Пилешкият колаген има много и различни предимства, а BioCellCollagen® - една от най-ефикасните колагенови съставки.

 

 

Красиви и младолики с BioCellCollagen®!

 

BioCellCollagen® е патентована, клинично изпитана съставка, създадена в подкрепа на кожата, косата, ноктите, ставите, хрущяла, сухожилията, костите и мускулната тъкан. BioCellCollagen® е източник на биоклетъчен колаген II™, в който се съдържат хидролизиран, денатуриран колаген тип II, хиалуронова киселина с ниска молекулна маса и хондроитин сулфат. В 1000 mg BioCellCollagen® се съдържат 650 mg (60%) хидролизиран колаген, 100 mg (10%) хиалуронова киселина и 200 mg (20%) хиалуронова киселина.

 

Хидролизираният, денатуриран колаген  тип II е иззет от пилешки хрущял на гръдната кост и е добит от пилета, отгледани без употребата на антибиотици съобразно изискванията на GMP във ферми в Европа и САЩ. Методът на производството на колагена в BioCellCollagen® включва отстраняване на свежия стернален хрущял и отстраняване на месото от него. Стерналният хрущял е изцяло остстранен, след което незабавно се замразява и се обработва съобразно стандарта за Добри Производствени Практики (GMP).

 

Научно патентованата съставка BioCell Collagen® притежава 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ. Признат е в САЩ като безопасен за масова употреба (GRAS). Тя се съдържа в продукта Биосел колаген, който е произведен от немския бранд BioHealthGmbH, специализиран в производството на висококачествени хранителни добавки за здраве и красота, спортни добавки, диетични храни и др.

 

Редовният прием на Биосел колаген в продължение на поне 3 месеца, води до трайни положителни промени в състоянието на кожата, косата и ноктите.



Биосел колаген допринася за:

-възстановяване на еластичността и гладкостта на кожата, и забавяне появата на нови бръчки;

-смазването на ставите и облекчаване на симптоми като болки в гърба, схващане, скованост, напрежение в мускулите и сухожилията, и др.;

-поддържане нормалното състояние на целия опорно-двигателен апарат при спорт или тежък физически труд.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (6)

    • Maria
    • 2017-10-09 18:19:29
    Ще чакам на входа след обаждането Ви по тел.0894716279 за опакоката 30 капсли за 2 50 лв.адресът ми е варна кв. Аспархово ул. Први май12 благоарм Ви ще чакам обаждане т вас .плащтам приполучаване наопаковката
    • Гергина Тодорова Станчева geri
    • 2017-10-16 10:32:09
    Никъде не прочетох каква е дневната доза за приемане?
    • Ревита
    • 2017-10-16 10:40:24
    Здравейте, Дневната доза може да видите в страницата на продукта: Биосел Колаген х 30 капсули Биосел Колаген х 60 капсули За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Гергина Тодорова Станчева geri
    • 2017-10-16 10:33:55
    Дава е Дозата за дневен прием. Не пишите, важно е!
    • Гергана Пейчева
    • 2018-01-19 20:16:51
    Здравейте, уточнете къде пише дневна доза. Линк ? Проблема е че има прекалено много информация и човек се уморява да чете! А би трябвало да е на по видимо място. Благодаря
    • Ревита
    • 2018-01-22 17:00:37
    Здравейте, Сайтът е в процес на обновяване и поради това липсва информация, която се попълва от нашите сътрудници. Биосел Колаген съдържа: Съдържание (в 2 капс.): дн.доза Биоклетъчен Колаген II ™ 1000 mg 2000 mg в който се съдържат: Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1200 mg Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg Хиалуронова киселина 100 mg 200 mg Целулоза,силициев диоксид, магнезиев стеарат. Дозировка и приложение: По 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.