×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
спортни добавкиD-аспартановата киселина е неесенциална киселина, която играе важна роля за ендокринната система и за развитието на нервната система.

Тя е по-малко биодостъпна от L-аспартановата киселина, въпреки това най-новите проучвания показват, че D-аспартановата киселина играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите, бодибилдърите и щангистите, тъй като подпомага доброто представяне в спорта.

D-аспартановата киселина не трябва да се използва от мъже под 21-годишна възраст, както и от жени.

Ползи за здравето от D-аспартановата киселина

В лабораторни условия D-аспартановата киселина е показала увеличаване производството на лутеинизиращия хормон (LH) и последващото отделяне на тестостерон. LH участва в синтеза на тестостерон. Тестостеронът е мъжки полов хормон, който се произвежда от тестисите и надбъбречните жлези. Той подпомага увеличаването на мускулната маса и генерирането на енергия.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.