×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кораловият калций произхожда от кораловите колонии в морските води. Кораловият калций, подобно на други калциеви източници като черупките на стриди или варовиковите скали, съдържа основно калциев карбонат, минимални количества магнезий и много други минерали.

Калциевите добавки са достъпни в различни форми – калциев цитрат, калциев карбонат, калциев глюконат и калциев пируват. Всяко съединение има различно съдържание на елементарен калций, нивото на абсорбция на калция също е различно за всяко от тях. Кораловият калций е богат на магнезий и други микроелементи и има висока степен на абсорбция в тялото.

Предимства на кораловия калций


Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло и е жизненоважен за правилното функциониране на тялото. Набавянето на достатъчно количество калций е важно за изграждането и поддържането на здрави кости. Всъщност тялото ще извлече калций от костите, ако общото ниво на калций е ниско. Функционирането на клетките, съсирването на кръвта, мускулните контракции, предаването на нервни импулси биват сериозно повлияни от нивото на калций в организма. Освен това калцият може да се свърже с други минерали (например фосфати) и да подпомогне извеждането им извън тялото.

Калцият влиза в състава на много храни, включително млечни продукти, водорасли, киноа, боб и ядки. Някой хора страдат от заболяване, наречено хипокалцемия, недостатъчно калций в кръвта. Най-често срещаната причина за хипокалцемията е недостигът на витамин D, в резултат от лошо хранене или недостатъчно излагане на слънце. Необходими са задоволителни нива на витамин D за правилната абсорбция на калция.

Ревита Ви препоръчва:

Корал калций, 805 mg, 90 капсули

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.