Search
Филтрирай по...

Да възстановим черния дроб с билки!

Цироза

 

 

Има ли една-единствена билка, която да елиминира вредните ефекти от системния прием на алкохол, тютюношушенето, прекомерната консумация на мазни, пържени, преработени и/или сладки храни? Съществува ли билка, която почти напълно да възстанови черния дроб и в резултат – да насърчи очистването и освежаването на кожата, както и повишаване нивата на енергия? Само белият трън (млечен бодил) може да направи всичко това, постигайки значителни резултати!

 

Ефективността на белия трън срещу целия спектър от чернодробни нарушения, е потвърдена от множество лабораторни изследвания и клинични проучвания. Основните биологично-активни съставки в белия трън са силибинин, силидианин и силикристин. Всички те представляват флавоноиден комплекс, известен под общото наименование силимарин. Екстрактът от глухарче също се използва при различни чернодробни увреждания и камъни в жлъчката, а куркумата е мощен детоксикиращ агент, който действа пречистващо на черния дроб и възстановява функциите му.

 

Канадската компания и производител №1 на природни продукти в Канада – Natural Factors, представя чудесен комплекс в подкрепа на черния дроб, който включва екстракт на бял трън, стандартизиран до 150 mg силимарин, както и екстракти от глухарче и куркума.

 Алкохолизъм

Млечен бодил 250 mg се препоръчва както за като допълнително основното лечение средство при чернодробни заболявания, включително хроничен хепатит, цироза и др., така и като профилактикум при нецелесъобразен начин на живот. Изключително полезен  в случаите на системна злоупотреба с алкохол, тютюнопушене, работа с токсични химикали, лошо хранене, затлъстяване и др.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top