Search
Филтрирай по...

Здраве и жизненост за мама и бебе с омега-3!

Рибено масло

 

 

През бременността и в периода след раждането, жената преминава през драматични емоционални и физически промени. В същото време, бързорастящият малък човек, има огромна нужда от незаменими аминокиселини, витамини, микроелементи и др. Тук на едно от първите места се нареждат жизненоважните омега-3 мастни киселини.

Какво трябва да запомните за омега-3? Омега-3 полиненаситени мастни киселини са есенциални мастни киселини с огромно значение за човешкото здраве.  Двете основни омега-3 мастни киселини са ейкозапентаеновата киселина (ЕРА) и докозахексаеновата киселина (DHA). Те участват в изграждането на клетъчните мембрани и са основен структурен компонент на клетките в централната и периферна нервна системи; поддържат сърдечната дейност, контролират нивата на холестерола, подпомагат зрението, важни са за психо-емоционалната устойчивост, когнитивната способност и мозъчните функции; отговорни са за хормоналния синтез, плодовитостта, деленето и растежа на клетките, и др. Вносът на EPA и DHA през бременността и кърмаческия период е важен както за жената, така и за правилния растеж и развитие на детето й.

омега 3 за мозъка

 

Избор на правилния продукт: кои са критериите, които рибеното масло задължително трябва да покрива, за да бъде полезно и безопасно?

-Да бъде молекулярно дестилирано и супер пречистено!

-Да бъде защитено с фармацевтичен стандарт!

-Да осигурява препоръчваните 500-1000 mg дневни дози от EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина)!

-Да НЕ съдържа стабилизатори и консерванти!

-Технологията на софтгел капсулите да позволява оптималното усвояване на EPA и DHA!

Знаете ли, че…

Ако във вашата кърма има достатъчно DHA (докозахексаенова киселина), рискът от зрителни и интелектуални нарушения у детето, спада наполовина?

ДХА за здравето на мозъка

RxOmega-3 Mini-Gels – всичко, което е нужно на вас и вашето бебе само в 1 софтгел капсула!

RxOmega-3 Mini-Gels е висококачествен канадски продукт, с доказано ефективно и безопасно действие. Той покрива всички горе споменати критерии, затова бременните и кърмещи жени могат спокойно да му се доверят! За разлика от много други продукти, предлагани на пазара, има защитен фармацевтичен стандарт и гарантира 100% усвояване и полезно действие!

RxOmega-3 Mini-Gels е източник на рибено масло от аншоа, сардина и/или скумрия, което не съдържа вредни химически вещества и замърсители. Благодарение на специалната технология Enteripure ™, всяка софтгел капсула осигурява препоръчваните 500 – 1000 mg дневни дози от ЕРА и DHA!

омега 3

Софтгел капсулите RxOmega-3 Mini-Gels са много малки, преглъщат се лесно, не оставят неприятна миризма, и не предизвикват гадене и позиви за повръщане.

Рибеното масло в RxOmega-3 Mini-Gels е молекулярно дестилирано и ултра пречистено. Абсорбира се бързо и лесно, и не предизвиква стомашен дискомфорт.

Как действа  RxOmega-3 Mini-Gels?

  • Намалява риска от спонтанен аборт или преждевременно раждане.
  • Намалява риска от ниско тегло на плода.
  • Осигурява правилното развитие на мозъка, зрението и нервната система на бебето.
  • Намалява риска от алергични реакции.
  • Намалява риска от гестационен диабет.
  • Редуцира състоянията на депресия и тревожност у майката преди и след раждането.
  • Оказва положително въздействие и върху когнитивните способности на майката.
  • Подобрява състоянието на кожата и костите.
  • Подобрява сърдечните функции.

Какви други съставки има в RxOmega-3 Mini-Gels? Само желатин, глицерин, пречистена вода и пектин – доказано безопасни съставки!

RxOmega-3 Mini-Gels НЕ съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая!

Поръчайте продукта онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ТУК:

Омега 3 Мини Гелс

Оригинален продукт на Natural Factors, Canada!

 Търсете в аптеките!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top