Search
Филтрирай по...

Aloe Vera Juice – златен стандарт в производството на продукти с алое

Алое вера

Радостни сме да съобщим, че сокът от алое вера на американската компания Lily Of The Desert спечели наградата Best of Supplements 2020!

Тази елитна награда е присъдена от престижното издание Better nutrition в категория „Храносмилателно здраве и детоксикация“.  

Aloe Vera Juice – превъзходен сок от алое

Сокът от цели листа на алое на Lily Of The Desert е източник на всички 200 биологично активни компоненти, съдържащи се в растението и доставя незаменими аминокиселини, витамини, минерали и ензими!

Характеристики и предимства на Aloe Vera Juice

  • Високо концентриран източник на алое – 99,7%!
  • Съдържа патентован екстракт от organic полизахариди Aloesorb™, който значително подобрява усвояването на алое и ефектите му върху здравето!
  • Първият на пазара продукт, сертифициран organic от USDA, което гарантира, че растенията, използвани за извличане на екстракта са отглеждани без употреба на химични торове и препарати!
  • Сертифициран от IASC (Aloe Science Council) – Международен научен съвет за алое!
  • Притежава Kosher сертификат!
  • Lily Of The Desert е единственият производител на натурални алое вера продукти, удостоен с „Gold Standard” – златният стандарт, присъждан на база независими клинични изследвания, гарантиращи качество и ефикасност!

Aloe Vera Juice за имунното здраве

Клинично доказано е, че Aloe Vera Juice спомага за увеличаване броя на белите кръвни клетки, осигуряващи първата защитна линия на имунната система и създаващи „бариера“ срещу болестотворните патогени!

Спадът в броя на белите кръвни клетки компрометира имунната функция и увеличава риска от инфекции, но с помощта на Aloe Vera Juice Вие ще се справите с всички сезонни предизвикателства!

Клинично проучване доказва, че патентованият екстракт от алое – Aloesorb™, съдържащ се в Aloe Vera Juice увеличава броя на белите кръвни клетки с 16%!  

Чрез увеличаване количеството на белите кръвни клетки, имунната функция се подобрява и тялото ефективно може да се защити от болестотворните вируси и бактерии!

Алое вера з а силен имунитет

 Допълнителни ползи от Aloe Vera Juice

  • Насърчава елиминирането на токсините и осигурява антиоксидантна защита.
  • Балансира киселинността на стомаха и подобрява храносмилането.

За Better nutrition

Изданието има 80-годишна история и традиции като информационен бюлетин, насърчаващ общественото внимание към природосъобразен начин на живот и хранене.

Мисията на Better nutrition е да споделя с потребителите най-новите изследвания в областта на природната медицина и да представя най-елитните компании в индустрията на натурални продукти за здраве.

Свеж и толкова вкусен, БЕЗ консерванти, сокът от цели листа на алое на Lily Of The Desert е идеалното допълнение към вашия здравословен режим през този сезон!

Здрави и тонизирани с Aloe Vera Juice – златен стандарт сред продуктите с алое вера!

Свързани продукти

Още по темата

PEA против болка
Обща здравна информация

Продукт на Natural Factors, удостоен с престижна награда

Натуралният продукт PEA 400 (палмитоилетаноламид) на канадската компания Natural Factors спечели престижната награда Best of Supplements 2020, присъдена от издание Better nutrition в категория „Болка и възпаление“! PEA е едно от най-новите попълнения в продуктовото

Прочетете повече »
Алое вера
Билки

Aloe Vera Juice – златен стандарт в производството на продукти с алое

Радостни сме да съобщим, че сокът от алое вера на американската компания Lily Of The Desert спечели наградата Best of Supplements 2020! Тази елитна награда е присъдена от престижното издание Better nutrition в категория „Храносмилателно

Прочетете повече »
Мака като адаптоген
Полезни съвети

Мъжко здраве: растението мака като стимулатор на либидото и енергията

Много мъже използват изкуствени стимуланти за увеличаване на енергията, физическата издръжливост и либидото си. За щастие тези продукти имат своите природни аналози, които са също толкова ефективни и не предизвикват нежелани ефекти. Сред тях особено

Прочетете повече »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top