Search
Филтрирай по...

Екстракт от гъба „Лъвска грива“ (Lion’s Mane) Amiloban 3399 – подпомага мозъчната функция

2 thoughts on “Екстракт от гъба „Лъвска грива“ (Lion’s Mane) Amiloban 3399 – подпомага мозъчната функция”

  1. София Пенчева

    Здравейте,

    Много ми е важно да получа коректна информация за действието на тази добавка. Имате ли лични наблюдения и анализ при използването й. Питам ви във връзка с обострено дементно състояние на мой дядо /85г/. Разбирайте обърканост, нарушени когнитивни и речеви функции, несвързано говорене, неадекватни действия..
    Ще съм благодарна ако можете да дадете съвет, дори да не е свързан точно с този продукт. Искам да му помогна възможно най-скоро и с най-адекватно средство. Знам, че от вчера са му предписани някакви лекарства, но не мога да цитирам кои точно. Опасявам се от тях да не се влоши повече състоянието му.
    Благодаря още веднъж за разбирането.
    Поздрави!

    1. д-р Аелита Петрова

      Здравейте,
      За съжаление нямам личен опит с тази добавка, но има добри отзиви от пациенти. На 85 годишна възраст, както знаете, не само мозъкът, но и всички органи и тъкани са в процес на дегенерация, много по-силна от възможностите на тялото да се възстановява, дори с помощта на медикаменти и добавки. Възможно е след 2-3 месеца прием на „Лъвска грива”да има ефект по отношение функцията на по-запазените неврони, но те едва ли са достатъчни, за да се нормализира изцяло мозъчната дейност. А веществото hericenones, което стимулира растежния фактор на невроните, едва ли ще има забележим ефект, тъй като действието му зависи и от други органи и тъкани, които едва ли ще реагират по желания от нас начин. Разбира се, това са само мои предположения, и ако дядо ви е физически в добра форма, без сериозни придружаващи заболявания, възможно е добавката, с течение на времето, да покаже добър възстановяващ мозъчната функция ефект.
      д-р Аелита Петрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top