×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Феновете на спорта имат по-добра мозъчна дейностНеврофизиолози от Университета на Чикаго, САЩ, твърдят че мозъчните функции на спортните запалянковци са с много по-добри показатели, в сравнение с онези, които нито тренират, нито се интересуват от какъвто и да било спорт. Специалистите са категорични, че гледането на спортни състезания и всевъзможни спортни активности, във висока степен подобрява работата на мозъка.

За целта на изследването е била проследена активността на различни мозъчни центрове както на спортисти, току що приключили със спортните си занимания, така и на техни зрители, присъствали по трибуните.

Резултатите показали, че активността на мозъчните участъци, отговарящи за вземането на решенията и планирането на действията, била в пъти подобрена както при спортистите, така и при запалянковците.

Заключението на американските учени е, че гледането на спортни игри и състезания подобрява мозъчните показатели точно толкова, колкото и практикуването на спорт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.