×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Според изследване на американски онколози от университета в Минесота, ползването на солариум повишава рязко риска от развитие на най-опасния рак на кожата – меланома.

Според специалистите, цитирани от Ройтерс, типът на солариума няма връзка с безопасността от използването му. Това означава, че и най-иновативният модел солариум не може да сведе риска от меланома. Заключението – всеки загар, придобит по изкуствен начин, е опасен за човешкото здраве.В продължение на повече от 3 години, онколозите изследвали данните, получени от 2000 души, участници в изследването, на възраст между 25 и 59 г. Резултатите сочат, че ползван дори за кратко, солариумът увеличава риска от развитие на меланома с цели 74%. При участниците, ползвали солариум години наред, последствията били още по-трагични – при тях рискът от опасното заболяване бил от 2 до 3 пъти по-висок от нормалното.

Меланомата е най-смъртоносната форма на рак на кожата и на нея се дължат 79% от смъртните случаи.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.