×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

В неделя, 15 март, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреди, че страните от ЕС, налагащи гранични проверки заплашват веригите за доставки и увеличават рисковете от недостиг.


Урсула фон дер Лайен

 

Предупреждението от Брюксел дойде в отговор на решението на Германия, която в опит да забави разпространението на COVID-19 частично затвори границите си. На 16 март страната спря преминаването от Франция, Австрия и Швейцария.

На фона на паническото изкупуване от супермаркетите и дефицита на определени продукти в някои държави-членки, Урсула фон дер Лайен предупреди:

Свободното движение на стоки на територията на ЕС не бива да спира!



  • „Хиляди шофьори на автобуси и камиони са заседнали по вътрешните граници на паркингите, което създава повече рискове за здравето и възпрепятства веригите за доставки“, предупреди тя.

  • „Ако сега не предприемем действия, магазините ще започнат да срещат трудности при попълването на запаси от основни продукти“ – предупреждава председателят на Европейската комисия.

  • „В този момент на криза е от изключително значение да направим така, че единният вътрешен пазар (ЕВП) на ЕС да продължи да функционира нормално“, настоява фон дер Лайен.


 

Източник: euractiv.com

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.