×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
отслабване, сваляне на килограми

Ароматна подправка или натурално лечебно средство – и двете характеристики важат за любимата на всички ни канела! Канелата се добива от кората на дървета, растящи в Шри Ланка, Индия и Южна Америка. За лечебна цел се използва вътрешната част на кората. Предлага се ситно смляна или под формата на пръчици.

 

Добрите домакини знаят, че приложението на канелата в кулинарията е огромно. Благодарение на приятния си аромат, тя се използва за овкусяване на най-различни храни и напитки.

 

Интересно: препоръчително е канелата да се добавя към горещи напитки, защото увеличава загряващия им ефект и по този начин облекчава състоянието при грип и настинка!

 

Канелата е високо ценена дори в производството на продукти за лична хигиена, както и в козметичната индустрия. Тя често се влага в антицелулитни кремове, пасти за зъби, води за уста, сапуни, лосиони и др.

 

Канелата като лекарство

 

Канелата има разнообразно медицинско приложение. Заради антибактериалните и противопаразитните си свойства, тя често се използва срещу всевъзможни инфекции, както и при настинки и грипни състояния.

 

Подобрява оралната хигиена: канелата ефективно унищожава бактериите, водещи до развитието на кариес и заболявания на венците. Оттам и приложението й в състава на различни пасти за зъби и води за усти.

 

Противогъбично действие: установено е, че приемът на канела е полезен срещу кандида инфекции в организма. Гъбичните инфекции по кожата също могат да се излекуват успешно само с канела. Това важи особено за така неприятните гъбички по краката!

 

Мощен антиоксидант: канелата е изключително активен антиоксидант. Приемът й възпрепятства формирането на свободни радикали, които както знаем увреждат клетките. Това е причината, поради която канела често се прилага и в лечението на рак. Не е съвсем ясно доколко висока е успеваемостта на канелата в това отношение, но въпреки това благоприятното й влияние върху такива пациенти е съвсем реално.

 

Успокоява храносмилателната система: канелата стимулира стомашните сокове и възпрепятства подуването на корема. И не само това: приемът на канела потиска симптомите при т. нар. колон иритабиле или с други думи – синдром на дразнимото черво, за който са характерни редуването на запек с диария, гадене и овръщане, редуване на диария със запек, подуване и дискомфорт в областта на стомаха.

 

Лекарство за мозъка: канелата повлиява много добре психическото здраве. Тя увеличава енергията, подобрява концентрацията, изосттря паметта и поддържа добра психо-емоционална кондиция.

 

Канелата е супер ефективна в лечението на диабет! Резултатите от всички изследвания, направени досега доказват, че канелата е полезна срещу инсулинова резистентност, която пък може да доведе до развитие на диабет тип 2. Тя намалява нивата на кръвната захар при диабетиците и подобрява глюкозната обмяна. Внимание: ако приемът на канела се съчетае със спорт или повече движение и с целесъобразен начин на хранене, при пациенти с диабет се наблюдават изключителни подобрения в състоянието!

 

В състава на канелата влизат натрий, калий, фибри, витамините А, С, Е, К, В6, калций, желязо, тиамин, рибофлавин, ниацин, фосфор, цинк, магнезий, мед, селен, ликопен, манган, бета каротин, холин. Канелата съдържа и много аминокиселини, сред които аланин, аргинин, глутаминова киселина, глицин, треонин, триптофан и др.

 

Отслабвайте естествено с канела!

 

Резултатите от много изследвания, категорично са доказали ползата от приема на канела при наднормено тегло. Установено е, че канелата ускорява обмяната на веществата и действа против образуването на целулит.

Ето механизмът, по който канелата спомага за редукцията на теглото

1. Намалява времето за преминаването на храната от стомаха в червата и по този начин спомага усещането за ситост да трае по-дълго.

2. Канелата е естествен диджестив или с други думи средство, което подобрява храносмилането. Тя спомага за максимално извличане на полезните вещества от храната, както и за правилната им обработка.

3. Когато тялото ви получава повече захар от необходимото, черният дроб превръща тази захар в мастни киселини или мазнини. Канелата увеличава метаболизма на глюкозата, следствие на което тялото е заредено с енергия. Това означава и по-малко складирани в тялото мазнини.

4. Подобрява здравето на червата. Благодарение на мощното си антибактериално действие, канелата унищожава „лошите” бактерии в стомашно-чревния тракт. Установено е, че има тясна връзка между чревните микроби и затлъстяването.

5. Намалявайки нивата на кръвната захар, предотвратява съхранението на мазнините в организма.

6. Предотвратява превръщането на захарта в мазни

7. Улеснява преработката на въглехидратите.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.