×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Как да се справим с кариесите?

Никой не обича да ходи на зъболекар. Затова обаче трябва да се погрижите за зъбите си предварително. Има лесна програма, която може да спазвате, за да избегнете посещението при стоматолога. Предлагаме ви 5 лесни стъпки, които ще ви спасят от “машинката”.

Един сладкиш на ден. Забравете за тортите, шоколадите и бонбоните. Спомнете си какво ви е казвала майка ви, когато сте били дете. Захарта разваля зъбите. Позволявайте си един десерт дневно. Ако постоянно се тъпчете с бонбони и вафли, със сигурност ще посещавате зъболекарския кабинет по-често, отколкото ви се иска. Като ограничите сладкото ще нормализирате и нивото на кръвната захар. Имайте предвид, че плодовете също са сладки. Понякога натуралната захар може да увреди зъбите ви повече от парче шоколад. Ябълките, крушите и бананите не са за подценяване.

Край на сладките напитки. В много безалкохолни и натурални сокове има допълнително количество захар, което вреди на зъбите ви. Те също са и богати на фруктоза. Тя буквално изсмуква полезните витамини и минерали от зъбите и костите. Ако ви се пие нещо наистина полезно, направете си фреш от боровинки или череши, а защо не портокал. Зеленчуковите сокове също са много полезни, въпреки че не са така предпочитани.

Сбогом на маслото. Нали знаете колко е вкусно, когато намажете филия с масло... Проучване на американски учени обаче показва, че хората, които консумират прекалено много масло имат сериозни проблеми със зъбите. Той не позволява на редица полезни витамини да се усвоят добре от организма. Ето защо, ако ви е страх от зъболекар, избягвайте маслото...

Вземайте повече калций. Калцият е в основата на здравите зъби и кости. Ежедневният му прием ви гарантира блестяща усмивка. Специалистите съветват да го вземате поне една година, ако искате да се сбогувате завинаги с кариесите. Комбинирайте го с витамин С, за по-голям резултат.

Привет на конците за зъби. Малко са хората, които имат навик да използват конци за зъби. Те обаче са много по-ефикасни от четката. Зъболекарите са категорични, че е най-добре да се комбинира четка и конци за пълно почистване на устата. Важно е да не се пренебрегва и езикът. По този начин всички бактерии в устната кухина ще изчезнат.

Ревита Ви препоръчва:

Калций & магнезий,
250 mg
Калций & магнезий & цинк,
255 mg
Калциев цитрат,
250 mg
Калциев комплекс,
500 mg
Корал калций,
805 mg
Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.