×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Излъжете времето и преборете старостта Опитвате се да запазите младежкия си вид, но не искате да лягате под ножа, да си слагате ботокс или да се подложите на друга инвазивна процедура? Може би тайната, с която ще излъжете старостта и безмилостното влияние на времето, са билките и природните хранителни вещества. Предлагаме ви 10 от най-ефективните и най-добри средства за запазване на младостта.

Алфа-липоевата киселина (АЛК). АЛК е мощен антиоксидант, който успешно се бори срещу свободните радикали – основна причина за редица заболявания и за по-бързото остаряване, включително появата на бръчки, черни петна, суха коса и кожа. Освен това тази естествена субстанция нормализираща обмяната на веществата, участва в регулирането на липидния и въглехидратния обмен, подобрява работата на черния дроб и има детоксикиращо действие.


Боровинка. Богата на антиоксиданти, боровинката е мощно лекарство срещу много проблемите, свързани с възрастта . Вкусният плод се грижи най-вече за доброто зрение и предпазва от дегенеративни очни заболявания. Освен това едно от важните приложения на боровинката е превенцията и лечението на разширени вени и хемороиди при бременни жени


Чесън. Въпреки неприятната си миризма, чесънът има свойството да унищожава различни бактерии и вируси. Той е доказало се средства за борба с настинката и грипа. „Ароматната” храна намалява нивата на „лошия” холестерол и се справя успешно с високото кръвно налягане. Историческите справки сочат, че чесънът е познат и почитан от много древни култури. Редовната му консумация предпазва от атеросклероза, използва се за превенция от заболявания на коронарните артерии. Японско проучване показва, че чесънът може да се справи и със загубата на паметта и координацията при възрастните хора.


Гинко билоба. Вече има редица доказателства, че екстрактът от гинко билоба увеличава притока на кръв към мозъка и крайниците. Освен това регулира тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. По този начин подобрява значително кръвообращението. Това се отнася както за големите кръвоносни съдове, така и за по-малките. Гинко билоба се препоръчва за възрастни хора срещу депресия и загуба на памет. Европейско проучване, проведено в края на миналия век сочи, че гинко билоба намалява последиците от болестта на Алцхаймер и други форми на деменция. Специално за мъжете най-новите проучвания показват, че гинко билоба помага и при нарушена еректилна функция, особено при пациенти, които са имали инфекции на половия член.


Женшен. Сред китайците женшенът е изворът на младостта. Той тонизира кожата и мускулите, подобрява апетита и храносмилането и не на последно място възстановява сексуалната енергия. Синдромът на хроничната умора, умственото и физическо изтощение, загубата на памет при възрастни хора, диабетът се повлияват изключително добре от женшена.

Готу кола. Растението често се употребява в Индия за подсилване на паметта. Счита се за мощно средство за подмладяване, за подсилване на имунната система и надбъбречните жлези. Освен това подобрява работата на кръвоносната, нервната и сърдечно-съдовата система.


Хвощ. С възрастта силицият в организма намалява и може да стане причина за развитието на редица болести. Силицият помага за доброто абсорбиране на калция от организма и е много важен, особено за дамите, които навлизат в менопауза. Богат на този минерал, хвощът се справя успешно с появилите се с възрастта проблеми. Доказано е, че растението има диуретично и астрингентно действие (уплътнява тъканите и намалява секрециите).


Бял трън. Черният дроб има редица функции като едни от най-важните са обработка и филтриране на лекарства и токсини, които постъпват от околната среда. Ето защо този орган страда от стреса на модерния живот. Силимаринът, активната съставка в белия трън, стимулира регенерацията на чернодробните клетки, за да помогне на черния дроб да се възстанови. Освен това силимаринът е и мощен антиоксидант, който унищожава част от токсините и блокира навлизането им в черния дроб.


Мента. Освен, че подпомага храносмилането и успешно се бори със стомашно-чревните проблеми, породени от стареенето на организма, ментата е богата на антиоксиданти. Така тя предпазва организма от опасните сърдечно-съдови заболявания. Ментата е чудесен източник на хранителни вещества – манган, витамин С, бета-каротин. Тези вещества намаляват риска от появата на рак на дебелото черво. Тя съдържа малко калории, но за сметка на това богата на витамини и минерали.


Куркума. Куркумата е мощно средство срещу различни видове болки и възпаления, често резултат от стареенето на тялото. В Афганистан и части от Пакистан растението се прилага директно върху рани с цел почистване и стимулиране на заздравяването. Индийците пък я употребяват като съставка в много козметични кремове. Активните съставки на куркумата са известни като „чистачи” на свободните радикали и мощни антиоксидант.

Ревита Ви препоръчва

Алфа-липоева киселина, 360 mg

Бороовинка (и бъз), 200 mg

Червена боровинка, 430 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гинко Билоба 500 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Корейски женшен, 56о mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Сибирски женшен (корен), 410 mg

Готу кола (билка),  475 mg

Полски хвощ (трева), 440 mg

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Мента (лист), 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.