×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ехинацея – лек срещу настинкатаЗимата е сезонът на грипа и настинката. Много хора се съгласяват със старата българска поговорка – настинката минава за 7 дни с лекарства и за 1 седмица – без медикаменти. Дали обаче трябва да се примирявате със запушения нос и болките в гърлото? Канадски изследователи са посветили 8 години, за да открият най-доброто лечение на настинката. Проектът им, който струва 5 млн. долара, се увенчал с успех. Те установили, че стандартизиран екстракт от ехинацея е най-доброто средство срещу зимните болести. Учените са категорични, че ехинацеята не маскира или потиска симптомите. Вместо това продуктът стимулира имунната система, която по-бързо се справя с атаката на вирусите. Освен това приемана ежедневно ехинацеята осигурява целогодишна защита срещу бацилите. „Установихме, че имунната система работи на пълни обороти при хората, които приемат ехинацея. Белите кръвни клетки унищожават вирусите, навлезли в организма незабавно. Крайният резултат е бързо и значително намаление на тежестта на симптомите на инфекцията”, казва д-р Ричард Бартън, ръководител на проучването.
”Откритието ни е кулминацията от 8 години работа, различни имунологични изследвания и тестове. Получихме помощ от изследователи от Англия, Германия и Испания”, допълва той.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.