×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кафето се бори срещу рака Чаша кафе рано сутрин... За много хора така започва денят. Ако редовно пиете безкофеиново кафе, рискът от рак на простатата ще намалее значително. Това сочи проучване на учени от Харвардския университет (САЩ). “Изследвахме всички форми на рак на простатата и каква е тяхната връзка с начина на живот на мъжете. Оказа се, че рискът от смъртоносния рак намалява с 20% при господата, които редовно пият кафе”, това казва проф. Лорелай Мици, ръководител на проучването. “С цели 60% се понижава опасността при тези, които се наслаждават на шест или повече чаши кафе дневно. Уловката е, че горещата напитка трябва да е безкофеинова”, допълва тя.
При други подобни изследвания е установено, че кафето може намали риска от болестта на Паркинсон, диабет тип 2, както и камъни в жлъчката.
Проф. Мици и нейните колеги изследвали над 47 000 мъже, които трябвало редовно да записват кога, какво и по колко кафе пият на ден. Проучването продължило цели 20 години като на всеки четири години изследователите провеждали редица тестове с доброволците. Учените оценили връзката между кафето и рака на простатата. “Открихме, че затлъстяването и тютюнопушенето са рискови фактори за рака на простатата. Добре е мъжете да се насладят на чаша хубаво кафе, но да избягват да запалят цигара и да поддържат здравословно тегло. Това е най-сигурният начин да останат здрави. За съжаление още не може да кажем каква е точно връзката между пиенето на безкофеиново кафе и намаляване опасността от коварната болест. Може би са антиоксидантите в напитката или веществата, които намаляват различните възпаления, но не сме категорични”, допълва лекарката.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (2)

    • мариана иванова
    • 2014-12-08 11:45:12
    ЗДРАВЕЙТЕ ,НА ЕКИПА НА РЕВИТА!МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА МЕ КОНСУЛТИРАТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ КОЙТО ДА МИ ПОМОГНЕ ДА РАЗБЕРА ПРИГОТВЯНЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ПРОДУКТИ ,ЗЕЛЕНЧУКОВ АНТИОКСИДАНТ - КОД 14793 И ПЛОДОВ АНТИОКСИДАНТ КОД 14794!ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ТАКА ПОДРОБНО ,ТЪЙ КАТО СЪМ НА ХИМИОТЕРАПИЯ И СЪМ НА ДИЕТА !НЕ КЪНСУМИРАМ ЗАХАР,МЕД И Е ВАЖНО ПРОДУКТИТЕ ДА НЕ СА ОБРАБОТВАНИ С ТАКИВА И ДА СА ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ!БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ЩЕ ЧАКАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ! ПОЗДРАВИ,МАРИАНА
    • Ревита
    • 2014-12-16 14:07:22
    Здравейте, Изпратихме запитването Ви към производителите от Nature's Way. Щом получим отговор, ще го публикуваме тук. Благодарим Ви за запитването! Поздрави, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.