Search
Филтрирай по...

Кажи си мнението и спечели

Кажи си мнението и спечелиПриятели, отново имаме нужда от вашата помощ. От днес започваме нов конкурс „Кажи си мнението и спечели”. Напишете ни всички препоръки, съвети, предложения, критики, мнения и впечатления за  нашия сайт – https://revita.bg/. Пишете във Фейсбук страницата ни http://www.facebook.com/Revita.bg Очакваме мненията ви до 16 ч. на 12-ти април (четвъртък).  Попитайте приятели за помощ. Няма ограничения за броя на мненията. В края на конкурса ще дадем 3 награди за най-пълното, полезно и конструктивно мнение. Решението ще се вземе от екипа на Ревита. Първа награда – 50 лв. в продукти по избор на вносителя на билкови екстракти и хранителни добавки Ревита. Втора награда – 30 лв., в продукти, трета награда – 20 лв. в продукти.  Кажете си мнението и спечелете!

17 thoughts on “Кажи си мнението и спечели”

 1. Йорданка Величкова

  Здравейте, отдавна познавам вашия сайт и ми харесва много, често прочитам различните статии , на мен лично едно нещо ми липсва или поне не ми е достатъчно. Това е описанието на прием на различните хранителни добавки. Как се пият- на гладно или не, кога е препоръчително сутрин или вечер и т.н. Благодаря за хубавия сайт и успех!

 2. Мария Красимирова

  Здравейте,за всеки от нас сайта е полезен и съдържа богата информация за много билки,био продукти,козметични продукти и храни.Чудесно е ,че има създадена форма за обратна връзка с клиента.Добре ще бъде ,ако се добави рубрика за консултации онлайн със здравен специалист – хомеопат,защото продуктите са много и имат най-различни приложения.Бих се радвала да има повече статии за детското здраве.Може да се въведе и рубрика “Промоции” и рубрика с наградна игра ,която да бъде ежемесечна.Също може някои от предлаганите продукти от Ревита ,да бъдат представяни в сайта от известни личности – спортисти ,артисти и др.,което ще засили интереса и търсенето.

 3. Сашка Варадинова

  Здравейте “Ревита”! Днес е международния ден на здравето и като начало, искам да Ви поздравя с празника и да пожелая на всички Вас, Вашите клиенти и потребители много здраве, защото то е най-важното условие, за да може да съществува, живее и се развива живия организъм!
  Що се отнася до сайта Ви, мога да пиша, че той изобилства от предлагани от Вас продукти. Актуализира се своевременно. Аз не съм печелила и не мога да имам мнение по експедитивността на поръчките, но мои приятели изразяват задоволство от начина Ви на обслужване, доволни са от бързината и качеството.
  Желая на Вас, на Вашите потребители и клиенти най-много здраве, а останалото се нарежда, според желанията и начинът на мислене, според практичността на дадения човек. Успех и широка аудитория!

 4. Магдалена Стоянова

  ЗДРАВЕЙТЕ,ВАШИЯТ САЙТ Е ДОСТА ИНТЕРЕСЕН И ПОЛЕЗЕН.ТУК ОТКРИВАМ НЕЩА КОИТО СА МИ ДОСТА ПОЛЕЗНИ.ВИЕ НИ ДАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА,КОЕТО НИ ИНТЕРЕСУВА И ВМЕСТО ДА ТЪРСИМ НАВСЯКЪДЕ,ТУК ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО,А КАКВО ПО ПРЕКРАСНО ОТ ТОВА.ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМАМ,ДАЖЕ ВИ БЛАГОДАРЯ,ЗА ОТДЕЛНИТЕ ТЕМИ ОТНОСНО НАШЕТО ЗДРАВЕ,КОЕТО Е НАЙ ВАЖНО ЗА НАС.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ И ОЩЕ МНОГО ПОТРЕБИТЕЛИ ДА ПОСЕЩАВАТ ВАШАТА СТРАНИЦА.

 5. Дани Делева

  В последните години българинът все повече набляга на здравето си, а днес всеки втори има компютър в къщата си. Това прави желанието и интересът около подобни сайтове огромен. Във http://revita.bg/ прави впечатление ясно изразената конструкция, целяща да улесни хора с всякакво ниво на компютърни познания. В допълнение към улесненията е и систематизираното представяне на продуктите, което улеснява и ускорява търсенето в сайта.
  Публикуваните статии в “Здравна енциклопедия” също са много важни. Освен, че можем да научим интересни неща за заболявания, които застрашават всеки един от нас, статиите ни улесняват и при избора на продукти от сайта, които могат да ни помогнат. В секцията “Експертни мнения” съвкупността от интересна информация и полезни съвети допълва тази картина. От всяка една част на сайта личи желанието на създателите максимално да улеснят всеки потребител.
  Всички знаем, че днес е по-лесно да избираме продуктите, които купуваме от каталози на хартиен носител или от такива в интернет. Много малко от нас обичат часовете киснене по опашки и безцелното лутане по витрини, претъпкани с разнообразна стока.
  Помощта на сайтове, като този днес е огромна. Хранителни добавки, Био здравни продукти и още толкова други…. кога за последно сме виждали това на едно място? Нужни са само няколко кликвания на мишката, за да намерим и получим всичко, което ни е нужно. Описанията на всяка от стоките също се явяват спасителен пояс за нас потребителите, които търсим най-доброто за себе си и нашето семейство.
  Впечатлението ми от сайта е огромно. Той е достъпен, всеобхватен и образователен. Изгрява, като истинско слънце на фона на сивото ни ежедневие. Той е като косвено лекарство за всяко наше неразположение, а и е чудесен начин да научим важна информация от достоверен източник.
  Според мен този сайт е един от най-добрите до които съм се докосвала в интернет пространството. Конструкцията издава прилежността и перфекционизма на създателите, а информацията – тяхното желание да ни бъдат полезни. Ние всички имаме нужда от подобни сайтове, ето защо трябва да се стимулира тяхното съществуване.

 6. Илияна Арабаджиева

  Здравейте!
  Сайта ви е много полезен и добре информативен .И реших и аз да си кажа мнението 😉 Зеленият фон е добре ,но някак постно стои, сложи ли сте листенце ,но са много малко иначе е прекрасно като го отвориш а надолу някак си празно.Но пък като се замислиш хората търсят предимно информация и едва ли вече надолу им прави такова впечатление .
  И аз като предния пост ,бих искала повече информация за детските продукти.
  Продължавайте все така 😉

 7. Мая Станчева

  Като цяло сайтът ми харесва – лесно се намира информация. Прави ми впечатление, че фонът на сайта е тъмен – пестите енергия … 🙂 – това също ми харесва. Не намирам форум, може би е хубаво да има такъв.

 8. Севинч Ахмед

  Здрте,преди малко се запознах с вашата страница.Хареса ми,почнах да чета всичко което пише в нея!Видях че имате и Доктор онлайн.Имам само една молба към вас,може да си направите форум в който ние да пишем там,да коментираме за различни случая и т.н.Може би ме разбрахте:)Приятен ден ви желая!

 9. petq grancharova

  Моето мнение ,че Вашият сайт работи за наше удобство.Много бързо мога да намеря информацията която търся,чета Вашите статии,информирам се и даже ми помагат и много ми допадат.

 10. Руска Пенева

  Здравейте уважаема Revita.bg! Съжалявам, но колкото и да търся забележка не намирам. Сайта е изключително добре подреден, достъпен, наситен с пълноценна информация, с голямо разнообразие на продукти…Има възможност за консултация със специалист и ако ми наложи ще се възползвам от предложението. Единственото, което мога да кажа е да Ви пожелая много успехи и да бъдете все така полезни на вашите приятели!

 11. Много образователен природен сайт за всички възрасти. Поздрави и дерзайте!

 12. Стефка Москова

  Здравейте!Току-що се запознавам с вашият сайт,но вече мога да кажа,че той ще стане един от любимите ми.Добро впечатление ми направиха раздела Здравна енциклопедия и Билки.Със сигурност с тях ще прекарвам една голяма част от времето си във виртуалното пространство.Обичам да чета и да се информирам.Сайта е също така много свеж и носи пролетно настроение.Радвам се, че ви открих.Виждам,че имате и голям асортимент от природни продукти,което много ме радва, не съм използвала,но с удоволствие ще ги разгледам и прочета за тях. Хубавото е също, че предлагате и мнение на специалист.Едно голямо браво на Вас, за грижите и информацията,която предоставяте на вашите читатели!Залавям се с четенето на нещата,които са важни за мен и моето семейство.Здравето е на първо място и трябва да сме много внимателни,имайки впредвид начина си на живот! Хубав и успешен ден! 🙂

 13. Кристиан Димитров

  Revita.bg е един от най-лесно достъпните сайтове и ми харесват продуктите ви, защото представят най-пълната и богата гама. Благодаря ви , че ви има!

 14. валентина каралакова

  Здравейте,чета с интерес вашите страници които са богати на информация за всякакъв вид продукти без възрастови граници ,интересното е че са на билкова основа което много полезно и хубаво.Наистина давате полезни съвети и продукти и се надявам все повече да навлизате във всички аптеки с вашите продукти за да са достъпни за нас и да ви откриваме и всеки да намира това което търси ,вашите продукти са страхотни! Лек ден!

 15. Невена

  Моето мнение ,че Вашият сайт работи за наше удобство.Много бързо мога да намеря информацията която търся,чета Вашите статии,информирам се и даже ми помагат да проведа дадена здравна беседа.Само ,че не мога да намеря билков продукт за съпругът ми който има уголемен черен дроб и чернодробните ензими са над нормата.Аз живея в малък град ,но има една поговорка-” Който търси намира”.

 16. Ваня Христова

  Здравейте аз винаги чета вашите публикации за което ви благодаря.Харесва ми ,че като влезна в сайта ви мога бързо да намеря информацията която търся.Важното е също, че в моя град Бургас ви намирам в 12 аптеки .В смисъл от тука чета и се информирам какво ми е необходимо.Сайта ви е подреден, удобен и работи за наше удобство.Само едно искам да помоля да давате повече информация за детски продукти.Благодаря лек ден:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top