Search
Филтрирай по...

Отслабвай бързо и здравословно с екстракта от гарциния камбоджа!

Затлъстяване

 

 

С възрастта рискът от наддаване на тегло нараства, което е провокирано от забавянето на метаболитните процеси и трудно може да бъде овладяно дори при запазване на здравословен хранителен режим. При мъжете тези процеси най-често настъпват около 40-те, а при жените – във възрастта след 35-36 г.

 

След 40, телата ни минават през серия от промени, които имат отражение върху храносмилането и обмяната на веществата. При жените това е периодът, в който се наблюдава значително натрупване на мазнини в областта на бедрата и талията. Следствие на хормоналните промени, които подготвят женския организъм за настъпването на менопаузата. Количеството хормони, произвеждани от яйчниците намалява все повече, а натрупването на мазнини се увеличава.

 

Редукцията на теглото може да е трудна, но не и невъзможна задача! Всъщност, тайната за поддържане на перфектно тегло във всяка възраст, се състои в една много проста формула. А именно – правилен прием на калории. С напредването на годините, повечето хора така и не успяват да се приспособят към нормалното забавяне на метаболизма. Това означава само едно – колкото повече остарявате, толкова по-малко калории изгаряте! Сега разбирате, че за да отслабнете, трябва да подобрите метаболизма си и съответно – да намалите приема на калории, според възрастта.

 

Сбогувайте се с излишните мазнини и килограми с помощта на екстракта от гарциния камбоджа!

Едва ли има човек, който да не е чувал за гарциния камбоджа – вечно зелено дърво, което се среща из Южна Индия. Кората на плода на гарциния е източник на най-ценния компонент, съдържащ се в растението – хидроксилимонена киселина (ХЛК). ХЛК е вещество, прочуто с удивителните си по отношение на отслабването и поддържането на добра фигура свойства.

 

Екстрактът от гарциния камбоджа ефективно контролира усещането за глад, спомага за изгарянето на мазнините (особено в проблемните области – бедрата, ханша и талията) и съдейства за намаляване на телесното тегло.

 

Не всеки продукт със съдържание на екстракт от гарциния камбоджа е ефективен и безопасен. При избора най-важното, с което да се съобразите, е доказаният производител. Той трябва да има нужния опит в производството на натурални продукти и да притежава всички необходими сертификати за качество.

 

Чистият натурален екстракт от екстракт от гарциния камбоджа на Natural Factors, е доказано работещ и безопасен продукт. Natural Factors е канадска компания с 50-годишни традиции в създаването на натурални формули за здраве, включително витамини, минерали, билкови екстракти и др.

Компанията разполага със собствени ферми за биологично земеделие, в които никога не са се отглеждали генно модифицирани растения. В продуктите на Natural Factors няма химикали, разтворители и етанол. Всички суровини са с най-високо качество, свежи и напълно безопасни за здравето.

 

Natural Factors използва патентован метод на обработка, който запазва съдържащите се в растенията фитохимикали, витамини, минерали, ензими и антиоксиданти, за да могат те да въздействат оптимално върху организма.  

Екстрактът от гарциния на Natural Factors е стандартизиран до 60% хидроксилимонена киселина – оптимално добрата концентрация за постигане на високи резултати.

 

Как действа Гарциния Камбоджа 750 mg:

-Увеличава усещането за ситост!

-Поддържа баланса на кръвната захар и тушира пристъпите на глад!

-Намалява желанието за сладки и тестени храни!

-Възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини!

-Ускорява обмяната на веществата!

-Насърчава изгарянето на излишните мазнини, особено в проблемните области като бедрата, ханша и талията!

Прием: по 1-2 таблетки, 2 пъти дневно преди хранене.

Natural Factors е № 1 производител в Канада на природни продукти за здраве! Носител на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top