×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Епохата на диабетаПодпомогнато от масовото затлъстяване, възникването на диабет тип 2 при млади и възрастни хора застрашително се увеличава. Американската асоциация за диабет изчислява, че през 2011 година 25.8 милиона американци за страдали от диабет, като само 18.8 милиона са имали поставена диагноза, останалите 7 милиона не са предполагали, че страдат от това заболяване. Това може да доведе от поредица сериозни здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови заболявания и увреждане на зрението.

Още по-стряскащ е фактът, че 79 милиона американци са със съмнения за предиабет, тъй като нивата на кръвната им захар са по-високи от нормалните, но все още не са толкова високи, че да бъдат признак за диабет тип 2. При липса на промяна в начина на живот, предиабетът се развива в диабет тип 2 в рамките на 10 години.

Друга лоша новина е, че предиабетът оказва своето влияние върху тялото, особено върху сърцето и сърдечно-съдовата система, много преди да се превърне в диабет тип 2. Добрата новина е, че предиабетът може да бъде спрян при промяна в начина на живот – чрез здравословно хранене и физическа активност. Добавките за балансиране нивата на кръвната захар също могат да бъдат от полза. Това означава, че магазините за здравословни продукти могат да изиграят важна роля за справяне с болестта, която заплашва бъдещето на десетки милиони души.

Ключови вещества за справяне с високата кръвна захар

Минералът хром и антиоксидантът алфа-липоева киселина са сред най-добре изследваните вещества, които подпомагат правилното функциониране на инсулина. Витамин Д, биотинът и минералите магнезий и ванадий са други ключови елементи. Междувременно най-новите изследвания потвърждават полезното действие на различни полифеноли, особено ресвератрол, екстракт от зелен чай и пикногенол (екстракт от кората на френски крайморски бор). Фибрите също могат да бъдат полезни, особено глюкомананът, както и въглехидратните блокери като екстрактът от зрял боб.

Пеги Рейнджър, собственичка на магазин за здравословни  храни казва, че магазинът й е пълен с хора, които се опитват да понижат нивата на кръвната си захар. Тя помага на тези клиенти като им дава съвети за храненето – да избягват преработените сладки неща и рафинираните въглехидрати. Показва им продукти, които могат да им помогнат да намалят кръвната си захар. „Ако клиентът е много болен, ние го насочваме към подходящ лекар в нашето населено място.”

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.