Search
Филтрирай по...

Sytrinol® – патентована смес от цитрусови и палмови екстракти срещу висок холестерол

Сърдечни заболявания

Контролът върху холестерола и триглицеридите е от съществено значение за здравето на сърцето. Въпреки че на пазара се предлагат достатъчно средства срещу този проблем, при много хора той си остава нерешен. Лекарствата често имат сериозни странични ефекти, а природните продукти не са достатъчно ефективни. Така се явява необходимостта от продукт с достатъчно силно и в същото време – балансирано и нежно действие, с осезаем ефект и без нежелани последствия. Sytrinol® отговаря напълно на тези условия – съчетава ефикасност и 100% безопасно действие.

Sytrinol® е патентована натурална формула, естествена алтернатива за намаляване на вредния холестерол, без възможните странични ефекти на конвенционалните холестеролопонижаващи лекарства.

Sytrinol® съдържа:

 • натурален цитрусов екстракт, получен от незрели цитрусови плодове и кори, източник на полиметоксилирани флавони (PMFs)
 • натурален палмов плодов екстракт, получен от органично червено  малайзийско палмово масло, източник на делта, гама, и алфа токотриеноли (катоTocomax ™ 30%)

PMFs представляват обособен вид цитрусови биофлавоноиди. Sytrinol® осигурява комбинация от PMFs, стандартизирани до определени нива на нобилетин и тангеретин (флавоноиди, изолирани от цитрусови кори). Токотриенолите, като токофероли, са изомери на витамин Е. Sytrinol® осигурява всички четири токотриеноли: алфа, бета, гама, делта.

Както се вижда, патентованата съставка Sytrinol® е изцяло натурална, а употребата му не е обвързана със страничните ефекти на стандартните холестеролопонижаващи медикаменти.

Клиничните изпитвания са доказали комбинираното действие на Sytrinol®:

 • подобобрява нивата на общия холестерол с 30%;
 • понижава нивата на LDL с 27%;
 • понижава нивата на триглицеридите с 34% ;
 • увеличава нивата на „добрия” холестерол HDL

 

Механизъм на действие.

 

Sytrinol®работи по три начина:

 1. Потиска синтеза на холестерола.Токотриенолите в състава на Sytrinol®инхибират действието на HMG СоА – ензим, който участва в синтеза на LDL-холестерол. Освен това, цитрусовите флавоноиди тангеретин и нобилетин (PMFs) потискат синтеза на аполипопротеин B (АроВ) – структурен протеин, който също участва в синтеза на LDL-холестерола.
 2. Потиска синтеза на триглицериди. Тангеретин намалява DGAT – друг ключов ензим, отговорен за синтеза на триглицериди.
 3. Подкрепя баланса на цитокините. Цитрусовите PMFs поддържат здравословните нива на цитокините и противодействат на освобождаването на провъзпалителните цитокини, които увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания.

 

Холестеролът е вид мазнина, открита в кръвта и основен компонент на клетъчните мембрани. Необходим е за синтезиране на хормони, жлъчни киселини и витамин D. Около 2/3 от телесния холестерол се произвежда ендогенно ендогенно (в тялото) от черния дроб, а 1/3 идва от хранителни източници. Холестеролът има съществено значение за много телесни функции, но надвишаването на здравословните му нива, предимно в резултат от лоши хранителни навици, крие сериозни рискове за сърдечно-съдовата система.

Циркулирането на прекомерни количества LDL в кръвта, води до стесняване на артериите и намаляване на гъвкавостта им. HDL от своя страна поддържа здравето на сърдечно-съдовата система чрез изтласкване на холестерола далеч от артериите и към черния дроб, за да бъде той елиминиран от тялото.

Триглицеридите са друг вид липиди, открити в кръвта. Подобно на LDL, и те могат да предизвикат стесняване на артериите. Хората на високовъглехидратни диети често имат високи нива на триглицеридите.

 

Защо да изберете Sytrinol®?

 • Sytrinol® е 100% натурален. В него има цитрусови биофлавоноиди (PMFs), изети от незрели цитрусови плодове и кори, и токотриеноли (изомери на витамин Е), получени от органично червено малайзийско палмово масло.
 • Sytrinol® е с доказана клинична ефективност в поддържането на нивата на холестерола и триглицеридите в рамките на нормалния диапазон.патентно-защитени.
 • Sytrinol®е патентован и защитен със следните патенти: US Patent Nos: 6,239,114;  6251400;  6987125;  7,683,095 и 6,184,246.
 • Sytrinol®е безопасен и с добра поносимост. Отличен със статут GRAS (Generally Recognized as safe), който гарантира, че производствените процеси при създаването му са в съответствие с Добрата производствена практика.
 • Sytrinol® притежава KOSHER сертификат от KOF-K.
 • Sytrinol® не съдържа нито един от осемте основни алергени.
 • Sytrinol® не съдържа ГМО и не е облъчван.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top