×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От скучна храна се отслабва В понеделник пиле с ориз, във вторник китайска кухня, в сряда боб.... Какъв е вашият план за хранене? Разнообразие всеки ден или бързо приготвена една и съща манджа от консерва? Наскоро публикувано проучване показва, че хората, които консумират една и съща храна в продължение на няколко седмици успешно отслабват. Оказва се, че кулинарната скука е ключът към загубата на тегло. Причината е, че колкото по-често хапвате еднакви ястия, толкова по-малко количество поемате. Според учените разнообразното хранене може да е в основата на затлъстяването. Американските изследователи са категорични, че ако ограничите само върху един и същи храни, скоро ще почувствате как се разделите с килограмите. „От значение е хората да слагат на масата си здравословни, но един и същи ястия. Така всеки следващ път те ще хапват по-малко”, обяснява теорията си доц. Шели Макгуайър, специалистка по хранене във Държавния университет в Пулман (Вашингтон, САЩ). „Не съветваме пациентите с наднормено тегло да се ограничат само върху зеленчуците и плодовете, но ако всеки ден приготвят едно и също ястие, в което има всички полезни вещества, скоро ще забележат резултата”, допълва експертката.
По време на проучването взели участие 32 жени с наднормено тегло. Те били разделени на две отделни групи. И на двете експертите предложили макарони със сирене. Първата група обаче трябвало да изпълни 5 определени задачи на компютър за половин час. Втората – само 1 задача. Тестовете продължили няколко седмици. Оказало се, че дамите от първата група ядат много по-малко, отколкото тези от втората група. „Привикването е един от психологичните фактори, които влияят върху храненето и загубата на тегло. Все още не сме напълно наясно с всички подробности около този начин за отслабване. Храненето често е като привикването към наркотиците и алкохола. Ако се изключат храните, към които сме свикнали, отслабването е налице, обяснява проф. Марк Бутон, участник в проучването.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.