×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Слабите не са на модаПознавате ли жена, която поне веднъж в живота си не се е подлагала на диета? Може би! Има дами, които могат да хапват каквото пожелаят и да се радват на прекрасно тяло. Други пък са обречени постоянно да спазват хранителен режим. По-пълничките често се поддават на реклами за невероятни диети, обещаващи им чудеса. Резултатът е само йо-йо ефект и повече килограми. Знаете ли обаче, че не навсякъде по света слабите жени са на мода. Предлагаме ви няколко интересни факти как възприемат дамите в различни части на земното кълбо.


Испания почита „крушовидните” дами
Съвсем наскоро специалисти взеха точните мерки на 10 000 жени на различна възраст. Проектът бе финансиран от испанското правителство и целта му беше да се дадат нови насоки на шивашката промишленост така, че да отговаря на действителността. Досега размерите на повечето дрехи, произвеждани в гореща Испания се основаваха на старо измерване на испански манекенки. Правителствена работна група обаче пое инициативата да осигури на испанките дрехи подходящи за техните форми. Оказа се, че повечето от дамите са далеч по-пълни от „идеалните” според някои размери. Резултатите сочат, че по-голяма част от испанките имат форма на круша (тесни рамене, голямо дупе) или на пясъчен часовник (широки рамене, тънка талия, голямо дупе).


Франция – време е за глоби
Френският парламент работи по законопроект, според който ще се налагат глоби и дори затвор на хората, които насърчават драстичното отслабване. За съжаление прекалено слабите жени във Франция все още са на мода и ако законът влезе в сила, затворите ще се препълнят...


Тонга – размер XXL
Колкото по-дебел, толкова по-добре. Мазнините са символ на добър социален статус в Тонга (архипелаг в южната част на Тихия океан). Статистиката сочи, че 90% от населението е с наднормено тегло. Вече има рекламни кампании за привличане на туристи, в които се казва, че хората с нормално тегло ще повдигнат самочувствието си сред местното население.


Нигерия – време е за угояване
Според BBC News богати нигерийци плащат за посещение на "стаи за угояване". Така те качват още няколко килограма. В стаите шишковците могат да хапват любимите си ястия и да спят блажено без никой да ги закача.


Мавритания – шишкава съпруга
Храненето насила в Мавритания вече не е толкова популярно както преди. Въпреки това обаче все още много млади момичета се опитват да качат колкото се може повече килограми, за да си хванат добър съпруг. Директор на център, в който девойките постъпват, за да напълнеят казва: „Малките момичета не разбират необходимостта да са дебели. Когато пораснат обаче, те ще са горди да покажат тялото си и да накарат мъжете да се борят за тях.”

Италия – мършави модели
Италианското правителство се опитва да приеме наредби, които да ограничат възрастта и теглото на моделите. Първоначално много известни модни фирми се възпротивиха срещу това, но постепенно по дефилетата вече могат да се видят и жени, различни от „живите скелети”, които демонстрираха дрехите преди.

Нова Зеландия – внимание имигранти
Наскоро новозеландски вестник публикува статия, в която се описва историята на англичанин, който не бил допуснат в страната, защото имал нисък индекс на телесната маса. Властите преценили, че е прекалено слаб.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.