×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Всеки човек мечтае за дълъг и щастлив живот. Необходимото условие е крепко здраве. Според диетолозите, на първо място в укрепването на здравето са храни, полезни за сърцето. Диетоложката д-р  Сюзън Офриа от болницата Готлиб (Gottlieb Memorial Hospital) препоръчва следните продукти, които помагат сърцето да се запази здраво, информира Medical Xpress.

1.Черен горчив шоколад със съдържание на какао над 70% - чудесен източник на ресвератрол и флавоноиди.

2.Сьомга и риба тон – за предпочитане е бялата риба тон или албакор, който обитава топлите и тропичните морета. Сьомгата и рибата тон съдържат Омега-3 мастни киселини, а меките костице на консервираната риба попълват недостига на калций.

3. Ленено семе. Трябва да се наблегне на кафявите или златисто-жълти семена. Те съдържат не само Омега-3 мастни киселини, но целулоза и фитоестрогени.



4.Овсена каша. Диетоложката препоръчва освен каша на заскуска, да се добавят овесени люспи и в хляба.  Овсената каша е богата на разтворима целулоза, която балансира нивото на кръвната захар, фолиева киселина и калий.

5. Черен боб и др. бобови култури, които са източник на ниацин, фолиева киселина, Омега-3 мастни киселини, калции.

6. Орехи и бадеми. Те съдържат  Омега-3 мастни киселини, витамин Е, манган и благотворно влияещите на сърцето моно- и полинаситени мазнини.

7. Боровинки, малини, ягоди. Те са обилен източник на бета-каротин, лутеин, антоцианти, фолиева киселина.

От напитките Сюзън Офриа препоръчва червените вина Пено или Мерло. „Те снижават равнището на захарта и способстват за нормализиране равнището на добрия холестерол.”, казва в заключение диетоложката.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.