×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Червено вино за отслабванеУмерената консумация на червено вино води до отслабване. В това са убедени испански учени анализирали 31 проучвания от цел свят, свързани с алкохолната напитка. Всички били проведени в периода 1984 – 2010 г. „Интересен е фактът, че само по себе си виното е високо калорично и по принцип трябва да доведе до увеличение на теглото. Различните проучвания обаче показват точно обратното”, казват двама от авторите на анализа –  Лучио Мартинес и Карло Гонсалес. Така например американско изследване, проведено между 1997 – 2001 г. показва, че хората, които не близват алкохол по-често затлъстяват. Подобни са и резултатите от датско проучване проведено през 2006 г., в което са взели участие над 42 000 доброволци. Оказало се, че тези, които пият по една чаша вино дневно са по-слаби от пълните въздържатели. Испанските анализатори обаче са категорични, че консумацията на вино трябва да е в умерено количество. Те установили още, че положителната връзка между виното и килограмите засяга по-често мъжете.
Учените доказали, че основна роля за запазване на добрия външен вид играе ресвератролът. Това е антиоксидант, който се намира в изобилие в гроздовите семки и червеното вино. Ресвератролът пречи на натрупването на килограми, подпомага метаболизма и регулира нивото на кръвната захар. Освен това той пречи на образуването на мазни клетки и натрупването на мазнини.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.