×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Артишокът топи килограмитеПотискането на апетита е един от най-ефикасните и лесни начини за отслабване. Хората хапват по-малко, когато не ги гони вълчи глад. Екстрактът от артишок намалява апетита и води до загуба на тегло. Твърдението е на английски учени, публикували резултатите от проучването си в началото на тази години. В тестовете взели участие 550 доброволци на различна възраст. В продължение на два месеца те трябвало да приемат екстракт от артишок под формата на таблетки. Резултатите показали, че растението драстично намалява апетита и води до загуба на килограми и сантиметри от талията и ханша. „За да има задоволителни резултати, е препоръчително екстрактът от артишок да се приема поне час преди хранене. По този начин чувството на глад намалява и резултатът е загуба на килограми”, се казва в доклада на изследователите.
Досега артишокът се препоръчваше за детоксикация на организма. Той е изключително ефикасен за прочистване на тялото от натрупаните токсини. Растението подобрява работата на жлъчката и черния дроб

Ревита Ви препоръчва:

Коментари (1)

    • cveta
    • 2012-02-21 21:50:10
    ИТЛИЯНЦИТЕ ГИ НАРИЧАТ КАРЧОФИ,МНОГО ГИ ОБИЧАТ,ЯДАТ ГИ КАТО ВЕРДУРА-ВАРЕН ЗЕЛЕНЧУК,ГАРНИТУРА И ОСНОВНО ЯСТИЕ,ВЪРХУ ПИЦИ И КОНСЕРВИРАНИ В БУРКАНИ.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.