×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Установено е, че до 90% от сърдечносъдовите заболявания са предотвратими. Същевременно те са един доста сериозен бич за днешните хора по цял свят, много от които пият лекарства, за да контролират състоянието на сърдечно-съдовата си система. Знаете, както и при почти всички други медикаменти, че и тези колкото помагат, толкова могат и да навредят на определени органи и системи в организма ни. Поради тази причина днес ще ви представим алтернативи на тези лекарства, които идват директно от природата



Благодарение на богатството си на антиоксиданти, фибри и противовъзпалителни компоненти, някои растения наистина могат да бъдат безценни съюзници за вашето сърдечно-съдово здраве. Те не само предотвратяват, но и намаляват рисковете, свързани със сърдечно-съдови заболявания.

Растителни съюзници на сърдечно-съдовото здраве

Чесън

Това растение има уникални свойства да укрепва сърцето ви. Чесънът е в състояние да намали кръвното налягане и нивата на холестерола. Чесънът съдържа алицин- вещество, което помага за намаляване на LDL холестерола („лошия“ холестерол), като същевременно повишава HDL холестерола („добрия“ холестерол). Следователно, чесънът е идеален съюзник, ако искате да поддържате сърцето си здраво.

Маслинови листа

Може би не сте чували досега за тях, но те са известни със своите хипотензивни свойства, помагащи за регулиране на кръвното налягане. Нещо повече- листата от маслина предлагат защита на кръвоносните съдове, като по този начин ограничават риска от сърдечно-съдови инциденти.

Черна боровинка

Тя е много богата на флавоноидни съединения, наречени антоцианини, които са силни антиоксиданти. Те тонизират кръвоносните съдове и значително укрепват капилярите.

Глог, гинко, зелен чай и берберис

Притежават противовъзпалителни, антиоксидантни и благоприятни за кръвообращението свойства. Помагат за поддържане на стабилно кръвно налягане, регулират нивата на холестерола и предотвратяват образуването на съсиреци в кръвта. Глогът се слави със способността си да укрепва сърдечния мускул и да подобрява кръвообращението. Листата, цветовете и плодовете от глог съдържат антиоксиданти, които предпазват от развитие на атеросклероза.

Чистите берберинови добавки (каквито имаме и ние в сайта) са концентрирани формули, които извличат бербериновото съединение от естествените му източници – в случая от храста, наречен берберис. Множество проучвания показват, че берберисът има способността да насърчава сърдечно-съдовото здраве и да упражнява контрол върху теглото (в сайта ни ще откриете няколко статии за него по темата).

Важно е да се отбележи, че употребата на тези растения трябва да се извършва като част от балансирана и разнообразна диета, а не като самостоятелно лечение.

Как да действаме?

Да включите билки в ежедневната си диета е наистина добро решение. Започнете с чаша чай от глог, който е богат на антиоксиданти, които предпазват сърцето ви. Това е най-лесният вариант. Или пък всеки ден включвайте по малко чесън в храната ви, за да поддържате кръвното си налягане в норма. Помислете и за консумация на билкови добавки. Това ще ви осигури концентрирана доза от полезни хранителни вещества, които ще поддържат сърцето ви в добра форма. Има много начини да включите полезните за сърцето билки в ежедневието си. Всички тези подходи имат за цел да помогнат за поддържане на вашето сърдечно-съдово здраве, но те са строго индивидуални според нуждите на вашата сърдечно-съдова система, затова е добре първо да се консултирате със специалист.

Билколечението, макар и да не е заместител на здравословния начин на живот и балансираната диета, може да бъде ценен съюзник във вашия арсенал за поддържане на оптимално сърдечно-съдово здраве.

За целта можете да използвате и някоя от нашите добавки, които напомняме: са висококачествени, силно пречистени и даващи много добри резултати при редовна употреба.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.