×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 пази децата от затлъстяване Приемът на Омега-3 мастни киселини през бременността може да намали риска от детското затлъстяване с 32%. Това показва проучване на изследователи  от Харвард (САЩ).  “Ако бъдещата майка взема достатъчно количество Омега-3 през 9-те месеца, опасността детето й да е с наднормено тегло като порасне пада драстично”, обяснява доц. Емили Окен, ръководител на проучването. Тя и нейните колеги доказали връзката между храненето на бременната и теглото на детето докато навърши 3-годишна възраст. “Колкото по-здравословно се храни бъдещата майка, толкова по-стройно ще е детето й като порасне. Важното е през бременността тя да поема достатъчно количества полезни витамини и минерали”, допълва доц. Окен.
Вече има редица доказателства, че Омега-3 мастните киселини се отразяват благоприятно върху човешкия организъм. Те подобряват липидния метаболизъм, понижават риска от редица сърдечно-съдови проблеми и намаляват холестерола.
”Колкото по-нездравословно се храни бременната, колкото по-малко Омега-3 приема. Така опасността детето й да затлъстее скача драстично”, казва изследователката. Проучванията показват, че 1/5 от бъдещите майки хапват рибни ястия (богати на Омега-3 мастни киселини) два пъти седмично. За съжаление обаче само половината от тях приемат необходимото количество ненаситени мастни киселини в кръвта, което е нужно. Причината е, че бременните често не консумират този вид риба, който е с най-голямо съдържание на Омега-3 - сьомга, риба тон, скумрия. Едва 3% получават достатъчно Омега-3 през бременността. “Препоръчително е бременните да приемат допълнително Омега-3 и Омега-6 през 9-те месеца. Така рискът детето им да затлъстее ще се намали с 32%”, казва доц. Окен.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло 1000 mg, 90 софтгел капсули, сертифицирано “Organic”

Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система

Дива риба масло 1000 mg, мощен източник на Омега 3 киселини

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК, 100 капсули

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Крил масло, 500 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (1)

    • Mariq Toneva
    • 2011-10-27 14:44:51
    Неправилното хранене на децата може да се окаже сериозен проблем на по-късен етап. Ето защо всеки родител трябва да е запознат с това каква храна е полезна за детето и в какво количество. Много лесен начин за изготвянето на здравословно меню е използването на специален електронен калкулатор, който да показва оптималния хранителен режим за дете с нормално тегло.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.