Search
Филтрирай по...

Спрете Оксидативния Стрес с R-алфа Липоева Киселина!

антиоксидантна активност

 

R-алфа липоевата киселина (R-ALA), притежава мощни антиоксидантни свойства. Съдържа се в пресните зелени листни зеленчуци и месото. R-ALA е стабилната, натурална форма на алфа-липоевата киселина.

При прозиводството на алфа-липоева киселина, се получава краен продукт, който е смес от двата изомера – S и R форма на алфа-липоевата киселина. Но за да бъде наистина ефикасна, алфа-липоевата киселина трябва да бъде само в нейната R-форма! Защо е така? Защото тя се среща естествено в човешкия организъм, разпознаваема е от ензимите, на които е кофактор и съответно – притежава висока биологична активност. Само R-формата на алфа – липоевата киселина може да защити клетките от оксидативния стрес, предизвикан от високите нива на кръвна захар. Обикновено съотношението на S и R- изомерите в продуктите с алфа- липоева киселина, е 50/50. Следователно в 100 мг имаме 50 мг S-изомер, който от една страна има слаба биологична активност, а от друга- потиска действието на така важния R-изомер.

Продуктът на канадската компания Natural Factors – Алфа-липоева киселина (R-форма), е източник на 100 mg чиста R-форма на алфа-липоевата киселина! Тя е мощен цитопротективен агент, който рециклира витамините С и Е, увеличава тяхната активност и предотвратява дефицита им.

Приемът й води до увеличение на вътреклетъчните нива на глутатиона, който приеман като хранителна добавка в отсъствие на алфа – липоева киселина, се разрушава в стомаха.

R-алфа липоевата киселина на Natural Factors, допринася за производството на енергия за клетката, възпрепятства натрупването на мазнини в тялото и спомага за редукцията на теглото.

Защо да изберете точно този продукт? Защото той съдържа само R-изометричната, изцяло природна форма на алфа-липоева киселина!

 

Как действа?

 •  Подобрява физическата сила и издръжливост.
 • Увеличава нивата на енергия в организма.
 • Предотвратява натрупването на подкожни мазнини.
 • Подпомага зрителната способност.
 • Регенерира нервната система.
 • Подобрява вида на кожата.
 • Контролира нивата на глюкозата в кръвта.
 • Подобрява инсулиновата чувствителност.

Опитайте Алфа-липоева киселина на Natural Factors и се уверете в ефектите й!

Прочетете още:

2 thoughts on “Спрете Оксидативния Стрес с R-алфа Липоева Киселина!”

 1. Нели Т.

  Другата формула на ала липоевата киселина, означава ли , че не е ефикасна? И за какво е подходяща?

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,
   R-алфа-липоева киселина е по-нов продукт с натурален произход, силен антиоксидант и се прилага в помощ на лечението на диабетната полиневропатия. Алфа-липоевата киселина е с по-слаб антиоксидантен ефект и се прилага предимно в помощ на лечението на диабет тип 2 без усложнения. И двата продукта повлияват нивото на кръвната захар, но в различна степен и в зависимост от индивидуалната чувствителност към продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top