×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Предимствата на Алфа-липоевата киселина – един от най-мощните антиоксидантиКато един от най-популярните и ефективни антиоксиданти, Алфа-липоевата киселина (r-ALA) изпълнява множество полезни функции в човешкото тяло. Алфа-липоевата киселина, известна и като тиоктова киселина, възпрепятства процесите на стареене и подпомага отслабването. Спада към групата на мастните киселини и едно от уникалните й свойства е, че се разтваря както във водна, така и в маслена среда.

Това мощно антиоксидантно съединение притежава способността да подпомага усвояването и рециклирането на други антиоксиданти в човешкото тяло, благодарение на което усилва действието им.

Алфа-липоевата киселина неутрализира свободните радикали във всяка част от човешкото тяло, включително и онези, които биха могли да увредят мозъчните структури. ALA играе основна роля както в клетъчната регенерация и активизирането на енергията, така и в процесите на горене и освобождаване на енергия.

Едно от огромните предимства на Алфа-липоевата киселина се крие в способността й да превръща глюкозата в енергия. Поради тази причина, хранителните добавки със съдържание на ALA са много ефективни в контрола върху кръвната захар.

Съвременните проучвания категорично са доказали, че приемът на ALA спомага както за поддържането на ниски нива на кръвна захар, така и срещу увреждането на нервите. Това е така, защото Алфа-липоевата киселина подобрява метаболизма на захарта в клетките и заедно с това не позволява натрупването на захар в кръвта.

Според няколко скорошни изследвания, приемът на Алфа-липоева киселина под формата на хранителна добавка подпомага възстановяването след прекаран инсулт и намалява риска от развитие на болестта на Алцхаймер.

Тези резултати съвсем не са учудващи, тъй като ALA участва активно във възстановяването на нервните клетки. Поради тази причина, много учени са на мнение, че тиоктовата киселина може да бъде успешно използвана в лечението на травми и нервно-мозъчни заболявания.

ALA е известна и със силно регенериращите си кожата свойства. Приемана като хранителна добавка, тя забавя остаряването на кожата и възвръща младия й, свеж вид. Въздействието на ALA е стотици пъти по-силно от това на витамините С и Е, което я превръща в незаменимо средство за жени със старееща кожа.

Категорично доказано е, че ALA подобрява състоянието на кожата при псориазис, екземи, бръчки, подпухналост и сини кръгове под очите, дълбоки пори, белези от акне и бледост.

Алфа-липоевата киселина горещо се препоръчва и като средство подобряващо костната плътност, тъй като потиска синтеза на оастеокластите, разграждащи костта. Освен това, ALA подобрява зрителните функции като повишава остротата на зрението и предпазва клетките на ретината от увреждане.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.