×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 помага за здрави венци Редовният прием на Омега-3 ненаситените мастни киселини помага за лечение на заболявания на венците. Това се казва в проучване, резултатите, от които са публикувани в списанието на Американската диетична асоциация. Според учените Омега-3 намалява риска от периодонтит с близо 20%. „За съжаление днес лечението на заболяванията на венците включва преди всичко механично почистване на мястото и прием на антибиотик. Това обаче не винаги е ефективно. Проблемите могат да продължат с месеци, дори години. Пациентите изпитват непрекъснат дискомфорт и дори сериозни болки”, казва д-р Асгар Накви, ръководител на проучването. „Смятаме, че промяната на хранителните навици, както и редовният прием на определени хранителни добавки е по-безопасният метод за превенция и лечение на това заболяване”, допълва той. 4 – 5 грама на ден омега-3 например са напълно достатъчни, за да запазите красивата си усмивка.
Периодонтитът е възпалително заболяване на околозъбните тъкани. Може да протича остро или хронично. Често той се причинява от бактерии. При острия периодонтит болният се оплаква от постоянна, спонтанна болка, която се усилва нощем. Неприятното усещане се усилва и при дъвчене на твърда храна. Традиционните, консервативни терапии включват почистване на мястото и справяне с първоначалната бактериална инфекция, за която се смята, че е основната причина за възникване на проблема. Много зъболекари днес вече са на мнение, че до пълно излекуване са необходими и промяна на начина на живот – режима на хранене, прием на добавки и др. Според д-р Накви и колегите му Омега-3 имат силен антибактериален ефект, което помага за по-бързото лечение на периодонтита. Изследователите са проучили как влияят ненаситените мастни киселини върху 9000 възрастни хора с подобен проблем. По време на тестовете (между 1999 и 2004 г.) участниците трябвало редовно да вземат ленено масло (богато на Омега-3). Резултатите показали, че при повечето от тях проблемът напълно изчезнал.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.