×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Знаем, че монозахаридите се наричат още и прости захари. Човешкият организъм притежава способността да произведе монозахаридите от други хранителни вещества, за да функционира правилно. Сред тези монозахариди е и тагатозата, която е естествен подсладител. Тя се добива от лактозата в млечните продукти, затова и най-често можем да я открием в тях. Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) я категоризира като безопасна, обявена е за безвредна включително за бременните жени. Сладостта и се оценява на 92 процента от тази на захарозата, а калориите и са едва една трета от тези на захарозата. Степента и на усвояване е ниска- само около 20 % се абсорбират от тънките черва, като не се отчита значителна промяна в нивото на кръвната захар. По-голямата част от тагатозата в човешкото тяло е ферментирала от чревни микроорганизми, което всъщност и подобрява чревната флора. И след като накратко ви запознахме с нея, се запознайте и с най-новата новина покрай този подсладител.

Подсладителят с пребиотични свойства

Когато Глобалната асоциация за пребиотици замисля програмата Prebiotic Verified, като част от „чадъра“ на NutraStrong, целта е да се създаде награда за доставчици и марки с доказани пребиотични продукти. Именно тагатозата получи проверка за пребиотична активност (Prebiotic Verified) и така се превърна в първият NutraStrong пребиотик, потвърден подсладител и съставка. Това одобрение допълнително утвърждава този монозахарид, като идеална съставка за производителите на храни, напитки и хранителни добавки, които търсят функционален, нискокалоричен подсладител. Освен това тагатозата е кетогенна т.е. ниско въглехидратна, без ГМО и е сертифицирана на растителна основа.

Перфектният монозахарид

В световен план издирването на пребиотици нараства, тъй като потребителите все по-често търсят ползи за чревните бактерии и цялостното храносмилателно здраве. Именно затова тагатозата се явява революционен продукт, защото за първи път може да предложи на производителите решение за подсладител, който осигурява и пребиотични ползи, като същевременно запазва сладостта, която клиентите желаят. Тагатозата е най-подходящият избор за производители, които се стремят да намалят калориите, като същевременно осигурят страхотен вкус и функционални предимства за потребителите. Всъщност, реално погледнато, този монозахарид е едно страхотно откритие, за да бъдем една идея по-сигурни в онова сладко, което не вреди, а дори носи ползи.

Нима има по-хубава новина от тази сред новините в здравната и хранителна индустрия?

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.