
Предишни проучвания сочат, че вече има доказателства, че антиоксидантите в боровинките намаляват риска от рак. Те значително забавят растежа на раковите клетки и при някои случаи помагат за пълното им изчезване. Антиоксидантите антоцианини се срещат и в ягодите, морковите и червения портокал. Изследователите смятат, че консумацията на тези плодове и зеленчуци ще има същия здравословен ефект.
Ревита Ви препоръчва
Бороовинка (и бъз), 200 mg
Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол
Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система
Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система
Куркума и мащерка 235 mg, понижава холестерола
Канела, 400 mg
Джинджифил (корен), 550 mg
Чесън (луковица), 580 mg
Чесън & магданоз, 545 mg
Гарлицин, 350 mg
Гарлицин HC, 400 mg
Гарлицин имун съпорт, 400 mg
Здраво сърце, 600 mg
Здраво сърце плюс, 1000 mg
Ситринол, 150 mg
Ситринол и фитостероли, 255 мg
Келп (кафяви водорасли), 660 mg
Коментари (0)
Нов коментар