×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.







Този растителен вид е изключително сухоустойчив и достига до два метра на височина. Стъблото му е право, тъмновиолетово, а семената са многобройни и с малки размери.

Растението произхожда от Китай и намира широко приложение в китайската традиционна медицина. То съдържа артемизинин, есенциални масла, флавоноиди. Билката има антималарийно, противопаразитно, разхлаждащо, температуропонижаващо действие.

С лечебна цел се използват надземните части на растението. То може да се използва в пресен или изсушен вид. Намира приложение при различни заболявания и състояния:

  • кожни проблеми - лупус, подкожни кръвоизливи, кървене от носа;

  • чернодробни болести - жълтеница;

  • имунна система - укрепва и подсилва имунната система;

  • други - малария, паразитни инфекции.


В китайската медицина се използва при инфекции, висока температура и малария. Локално намира приложение при бактериални и гъбични инфекции, артрит, ревматизъм, невралгия, изкълчвания.

Билката не трябва да се приема по време на бременност.

Коментари (2)

    • Юли Димитрова
    • 2014-08-30 14:53:40
    Как мога да закупя от тази билка?
    • Ревита
    • 2014-09-03 09:16:29
    Здравейте, Целта на статията е да информира за ползите на Чин Хао. За съжаление продуктът не е част от номенклатурата от хранителни добавки, които ние предлагаме. Може да потърсите билка в специализирани дрогерии и био магазини. Хубав ден, Соня Атанасова https://revita.bg/

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.